Velkommen til Bøler Idrettsforenings friidrettsgruppe

Årsmøtet 2002 i Bøler IF friidrett


Årsmøtet er avholdt, noe som må antas å være et startskudd til fornyet innsats for idrett og fysisk aktivitet i bydel og nærmiljø, blant gamle og unge. Bøler IF Friidrett har en god økonomi, vi har driftige og motiverte folk i ledelsen så vel som blant medlemmene våre, vi har vekst i barnegruppen, og sist men ikke minst besitter vi et umistelig aktivum i form av en naturskjønn og idrettsvennlig beliggenhet ved marka vår.

Med den aller seneste mediadebatten rundt tobakksrøkning i friskt minne, er det å håpe at den kroppslige aktivitetens betydning som folkehelseivaretakende faktor i neste omgang kan komme i et fornyet og forsterket fokus. Sikkert er at det arbeidet vi gjør på ulike plan i Bølers friidrettsgruppe bidrar til å holde ved like interessen for de gamle og helsefremmende idrettstradisjoner som vi gjerne ser at får en renessanse i den underholdningens, datamaskinenes og PC-spillenes tidsalder hvor de er mer berettigede enn noensinne.

Det er grunn til å se positivt på muligheten for å skape en fornyet interesse for fysisk utfoldelse og idrett, og jeg føler meg personlig overbevist om at Bøler er på rett vei. Når man gjør de riktige tingene, kan en ikke unngå å øve en positiv påvirkning på de man kommer i kontakt med.

Med Bøler-hilsen
Per Inge Østmoen

Her er en fotografisk presentasjon av årsmøtet 2002:

Dagsorden utdeles og gjennomgås. Jarle Lome ses til venstre, så kommer Jan Erik Moe, Johan Kristian Bjølseth, Roald og vi ser så vidt Trond Hval.

En seriøs forsamling. Sportslig leder Jan Erik Moe deler ut oversikten over medlemmenes idrettslige meritter i 2002.

Det gjelder å tenke grundig foran viktige avgjørelser, mener Trond Olav, Odd Egil og Hilde.

Roald, Trond og Hermann drøfter åpenbart viktige saker.

Saken fant sin løsning, og alle er fornøyde

Fra venstre: Hilde Henriksen, barnetrener Kari Berg, Richard Smitt-Ingebretsen.

Til venstre ser vi Johan Kristian Bjølseth, til høyre leder Roald Moe. Internett-redaktør og nestleder Per Inge Østmoen tok alle bildene, men over stolen til venstre ses hans grønne jakke.

Kulinarisk nytelse (om enn en nøktern sådan) og papirenes saklighet side om side

I Bøler Friidrett hersker nøkternhet og seriøsitet, her forekommer ingen luksusmat på årsmøtet. Fra venstre: Jan Erik Moe, Roald Moe, Trond Hval, Hermann Bruun nesten skjult, Trond Olav Berg, Odd Egil Kanestrøm.


Redball.gif (326 bytes) Tilbake til hovedside