Nyheter

Sesongavslutning for seniorer og veteraner i Bøler IF Friidrett - 30.11.2021 i Bøler kirke


Postet av: Per Inge 25.10.2021

Den årvisse sesongavslutningen for seniorer og veteraner er fastsatt til 30.11.2021.

Sted: Konfirmantsalen i Bøler kirke. Stedsvalget er på grunn av rehabilliteringen av klubbhuset.
Tid: Fra 19:00.

Program for kvelden: 

- Sportslig orientering med en fyldig oppsummering av alle årets aktiviteter og konkurransedeltakelser i friidrettsgruppa, med beskrivelser og resultater. Vi går grundig og detaljert gjennom sesongen som har vært, slik at friidrettsgruppas aktiviteter og hva medlemmene har deltatt i vises i sin fulle bredde.

- En sosial runde hvor samtlige deltakere inviteres til å dele sine målsetninger for egen aktivitet og planene for kommende sesong. Dette er tenkt som en felles oppmuntrende samtale hvor alle tilstedeværende inspirerer seg selv og de andre med personlige tanker rundt sin trening, rundt eventuelle konkurranser og annen aktivitet i friidrettsgruppa. Alle aktiviteter er viktige og interessante å høre, og vi vil gjerne høre alles bidrag.

- Det blir enkel bevertning. Vi har pleid å bestille rikelig med pizza til deltakerne, noe vi vil gjøre også nå. Dersom noen har spesielle ønsker som glutenfrihet eller vegetarisk innhold ber vi dere om å oppgi dette ved påmeldingen.

Påmelding

For at vi skal kunne forberede sesongavslutningen best mulig og bestille riktig mengde mat, ber vi deg om å snarest melde deg på ved å sende e-post til post@bif-friidrett.no eller via Spond. Påmeldingsfrist er 25.11.

Velkommen til sensongavslutningen 2021!