Nyheter

Øystein takker for seg i Bøler


Øystein har løpt for Bøler IF Friidrett i syv sesonger. Nå har han bestemt seg for å løpe for en ny klubb og vi ønsker deg lykke til i SK Kraft. Vi har mange minner fra Øysteins prestasjoner i disse årene og vi vil her nevne noen av dem.
Postet av: Hermann 23.11.2012

Øystein debuterte for Bøler med en seier, og det ble veldig mange seire etterhvert og mange av dem i området ved Lier og Drammen. Det startet med Påskemaraton i 2006, og her ble Øystein intervjuet av Kondis, det er omtalt på kondis.no her.

Det er mange løp å trekke fram, men det som er veldig imponerende er Øysteins deltagelse i løpet Kanada rundt der han har vunnet seks ganger og på stadig bedre tider.

Bøler deltok mange år i St.Olavsloppet, og mulighet for deltagelse i stafetter var medvirkende faktor for at Øystein ble med i Bøler. Her er et bilde fra 2006.


Foto: Per Inge Østmoen

Bølers deltagelse i St.Olavsloppet kan man forøvrig lese om her: http://www.bif-friidrett.no/index.php/sentrale-stafetter/st-olav

I årets sesong har Øystein oppnådd to store mål, 10 km under 32:00 (Sentrumsløpet 31:56) og halvmaraton under 1:10 (Oslo Maraton 1:09:36).

Her er bilde fra Sentrumsløpet i 2012 

Foto: Per Inge Østmoen


Vi gleder oss til å følge med på dine løp i framtiden og ser fram til at du deltar på Ulsrudvann Rundt og Nøklevann Rundt i årene som kommer.