Nyheter

Tahir treffer sjelden ballen, men han kommer alltid til mål


Lørdag debuterte Tahir i Nøklevann rundt med Benjamin 16 år, som ledsager.  Å løpe sammen med tusen andre i flott høstvær var like viktig for Tahir som da han syklet Trondheim Oslo for 5 år siden, og noen år senere dro seg over mållinjen under Vasaloppet.  13 timer og 90 km med dårlige spor bekrefter stahet og idrettsglede.

Les den hyggelige rapporten fra Tahir og Vidar under "Mer"!
Postet av: Trond Olav 12.10.2015

Tahir treffer sjelden ballen, men han kommer alltid til mål.  For, som han sier «målstreken er like viktig som å komme til start».

Jeg bryter aldri, og jeg er heller ikke «blind».  Jeg trenger bare en til å se for meg», sier han.

Lørdag debuterte Tahir i mosjonsløpet Nølevann rundt med Benjamin 16 år, som ledsager.  Å løpe sammen med tusen andre i flott høstvær var like viktig for Tahir som da han syklet Trondheim Oslo for 5 år siden, og noen år senere dro seg over mållinjen under Vasaloppet.  13 timer og 90 km med dårlige spor bekrefter stahet og idrettsglede.

Reservebenken skal brennes sier Tahir.  Jeg mista leken som 12 åring, og den vil jeg overføre til barna i dag.  Fysisk aktivitet reddet livet mitt, og jeg kom ut av den mørke rundkjøringen.  Bevegelse i naturen er den beste medisin for alle.  Hva skal jeg med TV og data? spør Tahir.

Tahir koste seg på Bøler.  Barn, ungdommer og voksne i alle størrelser.  Her kan alle være med.  En folkefest i lokalmiljøet som binder generasjonene.  Mammaer og ivrige pappaer som løper med barna sine, og foreldre som steker vafler.

Vaffel`n, ja den smakte like godt som sluttiden.  30 minutter var målet, og da sluttiden viste 20 sekunder under unte han seg et kakestykke også.

«Jeg kommer tilbake neste år» fortalte Tahir stolt, på vei hjem med joggeskoa under armen og løpsmedaljen i handa.

Jeg husker også eimen av nykokt kaffe og nystekte vafler da jeg var liten, så fortsett med det.   Minner lever lengere enn oss og det vil for all fremtid varme mange barnehjerter.

Hilsen Tahir og Vidar fra sidelinjen.