28.03.2004 Baksjøløpet og Fredrikstadløpet
Bøler IF markerte seg med de tre første plassene i Baksjøløpet og klasseseier i Fredrikstadløpet
Bøler IF stilte med fire løpere i Baksjøløpet og dominerte fullstendig. I sol og med bare veger var det en flott ramme for løpet. Baksjøløpet er et kupert løp med både asfalt og grus og anbefales herved.

I Fredrikstad vant Trygve mosjonsklassen på 5 km på en meget god tid.

Oppdatert 29.03.2004 kl. 1050: Reportasje i Glåmdalen
Baksjøløpet:
Hermann lå i tet opp første motbakke til 1,5 km, derfra gikk Morten i tet delvis fulgt av en løper med Hermann noen meter bak. Ved 5 km dro Morten fra i tet helt til mål, mens Hermann gikk opp på 2. plass. Keino lå til å begynne med i en trio som kjempet om 4. plass og Kjetil noe bak. Mot slutten løp Kjetil sterkt og kom inn på klar 3. plass.

Fredrikstadløpet:
Trygve stilte på 5 km og ble plassert i mosjonsklassen. Den vant han og fikk dermed en flott premie.