16.08.2004 Nasjonalt stevne Stovnerbanen
Bøler IF deltok med fire utøvere tilsammen på 800m og 3000m
Det var flotte forhold med 16-17 grader og kun et lite vinddrag.

Jan-Eirik løp sin første 800m på mange år og vant sitt heat. På 3000m stilte Bøler IF med tre løpere.
På 800m lå Jan-Eirik på 2. plass fram til 300m og gikk der opp i tet, første runde på 63 sekunder. Andre runden distanserte han konkurrentene klart og vant med 2:06.19. Jan-Eirik var brukbart fornøyd, men har mer å gå på.

3000m hadde et sterkt felt der Egil R. Osnes dro sterkt i tet med 66-68 runder. Børre og Trond Olav løp sammen første tusen på 3.05, på andre tusen var Trond Olav litt foran og passerte 2000m på 6.15. På siste 200m løp Børre forbi Trond Olav som slet litt mot slutten. Kjetil løp et jevnt løp og var fornøyd. Trond Olav hadde håpet på under 9.25 og klagde litt på sine 10+ år gamle sko av merket Nike Duelist.