Nyheter

Nøklevann Rundt. Løpsinformasjon


Postet av: Hermann 13.10.2017


Sted for løpet:

Haraløkka idrettsanlegg, Bøler i Oslo. Reise til Haraløkka:
http://www.bif-friidrett.no/index.php/noklevann-rundt/reise-til-boler-haralokka

Løyper:
Løypekart, høydeprofil og videoer:
http://www.bif-friidrett.no/index.php/noklevann-rundt/loypetrase-2

Løypemerking:
Lang løype 9.70 km er merket med Norgesbånd (rød, hvit, blå). 5 km er merket med blå merkebånd. Barneløpet er merket med ballonger. Det er merking for hver km, og de siste 500 meter er nedtelling for hver 100 meter. Det vil være følgesyklister foran teten i alle løyper. Se også løypekart og videoer.

Drikkestasjon:
Det er drikkestasjon etter 5 km i lang løype 9.70 km, og ved mål i alle klasser. Det er servering av saft og vann.

Sekretariat med mulighet for påmelding løpsdagen 14.okt:
Åpner kl. 1100. Sekretariatet er i kafeteria, 2. etasje klubbhuset. Her kan du gjøre endringer i påmelding. Skal du etteranmelde deg gjøres dette i sekretariatet.  

Påmelding via EQTiming, http://signup.eqtiming.no/?Event=Nokkelvann vil være åpen helt fram til startnummerutdelingen stenger kl. 1330 løpsdagen og vi oppfordrer til å melde på via EQTiming (debetkort, Vipps, Mobile Pay, faktura) på forhånd via PC, mobil eller nettbrett slik at du kan gå rett til startnummerutdelingen ute i teltet foran klubbhuset.

Startnummerutdeling:
I teltet foran klubbhuset kl. 1100-1330. Det er sendt ut e-post med startnummer. Det blir ikke hengt opp startlister på papir. Husk derfor startnummer, eller man kan søke i startlisten her: http://live.eqtiming.no/35929#contestants

Startlister:
Klikk her

Resultater:
Resultater vil foreligge her: http://live.eqtiming.no/35929 Alle deltagere som har oppgitt mobilnr. vil få en SMS 2-4 minutter etter løpet med sitt resultat.  Resultatlisten viser nettotid. Alle startnummer (ikke barneløpet) har brikker, brikkene må ikke brettes! Yngste klasse på 5 km (7-11 år) rangeres kun alfabetisk. Det er også egne resultater for bakkesprinten ved Rustadsaga.

Tidsskjema:
Se her

Garderobe, dusj og toaletter:
Dusj og garderobe på klubbhuset ved start. Det er begrenset med garderober så vi anbefaler at man skifter hjemme. Det vil være 10 utleietoaletter som står til venstre for klubbhuset, og toaletter i 1. og 2. etasje på klubbhuset.

Kafeteria:
Det er åpen kafeteria i 2. etasje på klubbhuset og salgsbord utenfor klubbhuset. Det er salg av pølser, smoothie, vafler, kaker, mineralvann og kaffe, størst utvalg i kafeteria. Det er kortterminal for debetkort og mulighet for å betale med Vipps.

Parkering:
Følg anvisninger fra løypevaktene. Det er gratis parkering på Haraløkka, ved Østmarksetra, ved Ulsrud videregående skole og grusbanen ved Bøler skole, og i skolegården ved Bøler skole. Vær ute i god tid.
http://www.bif-friidrett.no/index.php/noklevann-rundt/parkering

Bagasjeoppbevaring
Bagasje kan leveres i telt for startnummerutdeling etter at startnummerutdeling er stengt ca. kl. 1330. Arrangøren påtar seg intet ansvar for verdisaker.

Premiering:
Alle får medaljer når de kommer i mål. Premie til 3 beste totalt og klassevinnere på 9.70 km. Premie til 5 beste totalt på 5 km, klikk her

Tidligere vinnere
Klikk her

Reportasjer, bilder, video fra tidligere
Klikk her