Nyheter

31.05.2017: FornebuløpetBøler IF Friidrett hadde mange med i Fornebuløpet 2017, og vi innkasserte da også en seier ved Heidi Dietrichson Pharo på damenes 5 kilometer.Se bilder fra løpet her (Klikk).

Se enda flere bilder her (Klikk).

Klikk [Mer] for å lese deltaker Jon Ilsengs beretning som også inneholder resultater fra løpene.
Postet av: Per Inge 01.06.2017

Jon Ilseng skriver:

"Fornebuløpet har for alvor begynt å finne formen. De fleste barnesykdommene de hadde i starten er (nesten) luket vekk. Det tok litt tid før resultatene var på plass i år, men arrangementet var ellers prikkfritt.

Løpeforholdene var langt bedre enn under fjorårets arrangement der det både blåste og var for varmt. I år var det akkurat passe varmt til å være i slutten av mai, og den friske luften etter en regnskur like før start bød på gode forhold. 5km på Fornebu har lenge vært kjent som en av de aller raskeste i landet. Ekstra gøy er det derfor at den raskeste kvinnen er en Bøler-løper. Heidi Pharo begynner for alvor å finne formen og vant sammenlagt med 17.08. Enda raskere var Tony Gjerde med 16.51. Det ga 9. plass i klassen og 21. plass sammenlagt.

Trond Olav Berg leverte også godkjent med 18.04 og 4. plass i klasse M55, to sekunder foran Mats Blomfelt som kom på en fin 6. plass i klasse M40. 10 km på Fornebu er ganske flat, men har noen svinger og et variert underlag der man løper på asfalt, grus og gress. Flere Bølerløpere leverte likevel gode tider. For å begynne med damene, så har vi Marit Vala som snek seg inn på 10 på topp-lista blant damene med sterke 39.30. Imponerende!

En annen som imponerer om dagen er Øyvind Sjursen. Klassevinner i M40 lar seg høre, selv om tiden 34.31 er et stykke unna pers. Jon Grunnan var også fornøyd med sin 39.02 på 10'ern. Nytt i år var Fornebutrippel. Jeg prøvde meg på den. 3km på 10.28, 5km på 17.40 og 10km på 37.13 ga en fin fjerdeplass sammenlagt. Jeg merket godt at det ble tunge bein mot slutten, men ellers var dette en meget underholdende løpsdag.

Tidligere Bølerløper Øystein Mørk vant trippelen på imponerende vis, og vant like godt 5km sammenlagt på sin vei. Både Øystein og alle Bølerløperne fortjener gratulasjoner med solid innsats." - Sitat slutt.

- God innsats var det, og ekstra hyggelig er den gode atmosfæren både mellom våre løpere og mellom oss og andre klubbers utøvere. Resultatene er viktige, men god sportsånd og idrettslig samhold er om mulig enda viktigere.