Nyheter

Refusjon av startkontingent


Postet av: Per Inge 30.10.2017

Friidrettssesongen 2017 går mot slutten. Våre medlemmer har i løpet av året deltatt i mange konkurranser, med gode resultater. Årsmøtet i Bøler IF Friidrett har vedtatt at gruppens utøvere i 2017 får refundert startkontingent slik:

- Barn og ungdom under 18 år (født 2000 og senere) får dekket hele startkontingenten, både i banestevner og andre konkurranser.

- Mosjonsgruppen senior får dekket inntil kr 1.800,- i banestevner og mosjonsløp.

- Satsningsgruppen senior får dekket hele startkontingenten i Sentrumsløpet, Oslo Maraton, banestevner og mesterskap, samt inntil kr 500,- pr mosjonsløp.

Forutsetningen for å få refundert startkontingent er at det benyttes klubbtøy og at oppnådde resultater blir innrapportert. Bruk eget rapportskjema http://www.bif-friidrett.no/index.php/resultater-2. Det vil bli utarbeidet skjema også for banestevner.

De som ennå ikke har sendt inn refusjonskrav, bes om å gjøre det så snart som mulig til arnfinnskjervold@hotmail.com. Legg ved kvitteringer/bekreftelser, og lag gjerne en oppstilling som viser alle konkurransene, med refusjonsbeløp. Husk å oppgi kontonummer.

Arnfinn Skjervold
økonomiansvarlig