Nyheter

God Jul og Godt Nytt År!


Postet av: Per Inge 21.12.2017

God Jul og Godt Nytt År!

Styret i Bøler IF Friidrett vil takke alle våre medlemmer, foreldre, trenere og tillitsvalgte, samt våre gode og trofaste støttespillere og sponsorer for det gamle året, og vi ønsker dere alle sammen en riktig God Jul og et Gledelig Nytt År med idrett og fysisk utfoldelse!

Friidretten på Bøler lever og utvikles videre, og vi er glade for å se hvordan mange unge kommer til oss, samtidig som vi har en god stamme av voksne utøvere som med stor iver deltar i ulike konkurranser - og opptil flere profilerer seg som ivrige bloggforfattere hvor de med utvilsomt skrivetalent beskriver sin idrettsaktivitet gjennom året.

Noe som har vært spesielt gledelig i dette året, er å oppleve hvordan ungdommene blant oss viser lyst til å bli aktivitetsledere/trenere. Når noen av våre yngre trenere avslutter sin gjerning hos oss, har beredvillige klubbkamerater hver gang vært parat til å være med og trekke lasset videre. Dette må kunne tolkes som et tegn på at miljøet i friidrettsgruppa er egnet til å motivere både trenere og aktive, særlig når konkurranseaktiviteten blant de yngste også viser en klar økning. Trenerne - og det gjelder samtlige av dere - spiller sammen med foreldre som stiller opp en ekte nøkkelrolle når det gjelder å motivere og inspirere, og dere fortjener virkelig en stor takk.

Vi har etablert en tradisjon for å arrangere to interne stevner hvert år for de yngste, og det skal vi fortsette med. Hittil har de interne stevnene våre blitt arrangert på Trasopbanen, og vi håper at vi kan flytte dem til vårt eget anlegg når Friplassen kommer til Haraløkka med en 200-meters rundbane - noe som forhåpentligvis skjer i løpet av 2018 eller 2019 selv om det er umulig å vite sikkert når alle prosedyrene i kommunen har gått sin gang.

Nå om vinteren har vi de beste forhold for trening, selv om det kan være litt glatt enkelte ganger. Vi oppfordrer dere til å bruke veiene, turveiene og løypene i Østensjøområdet og i Østmarka. Bruk bena, ski og sykkel, vær aktive og ha det moro.

Takk for friidrettsåret 2017 - vel møtt til år 2018 og ha en riktig God Jul!