Nyheter

Ulsrudvann Rundt 2018 - viktig info


Postet av: Per Inge 06.05.2018

Første løp i årets karusell Ulsrudvann Rundt går den 24. mai. Øvrige løpsdager er 31. mai, 14. juni, 16. august, 30. august og 13. september. Starttid alle dager er kl 18.00. Start og mål er som tidligere på turveien mellom Haraløkka og Østmarksetra. 

Påmelding

Alle deltagere anbefales å registrere seg hos løpsleder i god tid før start. De som ikke har deltatt i denne karusellen tidligere, anmodes om å forhåndspåmelde seg på e-post til arnfinnskjervold@hotmail.com. Det er ingen startkontingent, og heller ingen premiering.

Startnummer

Det tas i bruk nye startnummer i år. Disse skal gjenbrukes og må derfor legges på sekretariatsbenken umiddelbart etter innkomst. Ikke ta av sikkerhetsnålene. Ingen må passere målstreken med startnummer på brystet mer enn 1 gang.

Løypa

Løypa er noe endret i år. Den følger turveien til høyre i bunnen av bakken like etter start. Dermed unngås asfalten og parkeringsplassen ved Østmarksetra. Dette medfører at løypa blir ca. 70 m kortere. Den vil bli kontrollmålt. Som tidligere vil løypa bli merket med bånd i rødt, hvitt og blått. Deler av løypa vil i samarbeid med Turistforeningen bli merket med skilt. Det er foreløpig uklart når dette vil skje.

Resultater

Det lages resultatlister med ordinær klasseinndeling. Resultatene blir publisert på hjemmesiden til Bøler IF Friidrett, ordinært samme kveld.

Ytterligere informasjon er å finne på http://www.bif-friidrett.no/

Velkommen!
Arnfinn Skjervold
løpsleder