Nyheter

Nøklevann Rundt 2018 - oppsummering og bilder


Postet av: Per Inge 15.10.2018

Nøklevann Rundt 2018 ble gjennomført den 13.10.2018. Årets NVR kan skilte med 1193 fullførende totalt på 5 og 9.7 km. I tillegg fullførte 138 barneløpet vårt. Dette betyr at Nøklevann Rundt har satt en solid ny deltakerrekord - med hele 1331 deltagere.

Nøklevann Rundt er vårt største arrangement og en stor løpsfest både hva antall deltakere angår og når det gjelder den rent sportslig/estetiske opplevelsen. Den nydelige naturen i vårt nærområde trenger ingen nærmere beskrivelse, og la det være sagt at vi er stolte over å kunne tilby løpsglade mennesker i alle aldre og på alle nivåer et løp i slike fine omgivelser.

Å arrangere et slikt løp er rimeligvis ingen liten affære.

Selve avviklingen krever sitt på løpsdagen, og både selve konkurransen og ikke minst forberedelser og planlegging gjennom hele året fører krever innsats fra mange. Nøklevann Rundt kan bare gjennomføres ved at vi i Bøler IF Friidrett har en mengde "flilttige maur" som vier et ikke ubetydelig antall timer til å jobbe for at vårt eget skogsløp skal bli så vellykket som mulig, og kunne gi deltakerne følelsen av å ha hatt en intens og god løpsopplevelse i Østmarka.

Vi vil gjerne takke alle dere som har bidratt til nok et vellykket Nøklevann Rundt. Det gjelder også de som har støttet oss gjennom sponsing. Mange tusen takk!

Vi har lagt ut nok et bildegalleri, fra området ved klubbhuset, fra start og innkomst, samt premiepallene (Klikk her). Her kommer flere bilder utover i den kommende uken.

Kondis har også en reportasje fra Nøklevann Rundt, og den er her (Klikk her).