Nyheter

God Jul og Godt Nytt År!


Postet av: Per Inge 21.12.2018

Styret i Bøler IF Friidrett vil ønske alle våre medlemmer, foresatte, trenere og tillitsvalgte, foreldre, støttespillere og sponsorer en riktig God Jul. Samtidig ønsker vi dere alle et Godt Nytt Friidrettsår.

Bøler IF Friidrett har hatt en på alle måter solid sesong i 2018. Våre arrangementer Bølerstafetten, Ulsrudvann Rundt og Nøklevann Rundt samler mange deltakere. Bølerstafetten er populær og innvarsler hvert år at våren for alvor er kommet til Bøler. Ulsrudvann Rundt er forlengst blitt et av våre sentrale arrangementer, med en deltakelse som enkelte ganger overstiger 100 løpere i alle aldre. Nøklevann Rundt er vårt uten sammenlikning største arrangement, og til vår overraskelse og glede fikk vi en ny og imponerende deltakerrekord i 2018: I alt 1195 fullførende deltakere fordelt på 923 på 9.7 kilometer og 272 på 5 km.

Hele året har vi god aktivitet blant barna og de unge, og vi kan registrere en økende stevnedeltakelse og et behov for flere trenere. Alle våre trenere og aktivitetsledere gjør en uvurderlig og uunnværlig innsats, og de fortjener en stor takk for sitt engasjement.

Våre trofaste sponsorer fortjener likeledes en stor takk for å se verdien av friidretten på Bøler og for å støtte opp om vår virksomhet.

Å legge til rette for at barn og unge i lokalmiljøet kan trene friidrett er som før vår første prioritet, noe som ikke forhindrer at våre seniorer og veteraner viser en imponerende aktivitet og ofte gode resultater som bidrar verdifullt til å inspirere hele klubben.

Alle dere som er med på å støtte Bøler IF Friidrett bidrar til at vi kan opprettholde og forsterke friidretten på Bøler - til glede for utøvere i alle aldre og på alle nivåer slik vårt mål er. Vi våger påstanden at Bøler IF Friidrett er en klubb som karakteriseres av et hyggelig og vennskapelig miljø og særlig attraktive omgivelser på Bøler.

I flere år nå har vi varslet at Friplassen med en 200-meters løpebane kommer til Haraløkka. Nå ser det ut til at den realiseres i 2019. Det betyr at vi kan tilby våre unge utøvere enda bedre treningsforhold, og at de tradisjonelle Bølers barneleker igjen kan arrangeres - på vår egen bane.

Til slutt oppfordrer vi dere til å trene godt i julen. Østmarka og Østensjøområdet innbyr til treningsaktivitet hele året, enten dere velger å løpe, sykle eller gå på ski. Benytt mulighetene så ofte og så mye dere kan, for neppe noen har angret på en treningstur i våre omgivelser. Vi på vår side skal fortsette med arbeide så godt vi kan for å oppmuntre og legge til rette for friidretten i lokalmiljøet på Bøler. 

Takk for friidrettsåret 2018 - vel møtt til neste år og ha en riktig God Jul i mellomtiden!