Nyheter

16.05.2019: Ulsrudvann Rundt


Postet av: Per Inge 16.05.2019

Årets andre løp i vår løpskarusell Ulsrudvann Rundt er nå arrangert, og vi lar løpsleder Arnfinn få ordet:

"Årets andre løp i UVR-karusellen ble arrangert i nydelig vårvær. Vi var rimeligvis litt spent på interessen for å løpe dagen før 17. mai. Det var ingen fare med interessen. Køen ved starnummerutdelingen ble plutselig lang, og det var flere debutanter enn vanlig. Derfor ble det mye registrering. Likevel ble vi klare til å starte presis. Hele 100 løpere fullførte, og ble det oppnådd mange gode tider. Totalvinnere ble Bendik Håland Pedersen fra Rustad IL med tiden 10,22, og den unge klubbvenninen Mathea Barland, født i 2005, med tiden 12,17."  

Alle resultater finner dere her (Klikk).

Bilder fra løpet kan dere se her (Klikk). Flere bilder kommer.

Reportasje på kondis.no finner dere her (Klikk)