Nyheter

God Jul og Godt Nytt År!


Postet av: Per Inge 22.12.2019

Styret i Bøler IF Friidrett takker alle klubbens medlemmer, aktive på alle nivåer og i alle aldre, foreldre, aktivitetsledere/trenere og tillitsvalgte, samt naturligvis våre gode og trofaste støttespillere og sponsorer for det gode idrettsåret 2019, med ønske om en riktig God Jul og et Gledelig Nytt År!

Det har vært et godt år 2019 på Bøler.

Mange av våre aktive har oppnådd gode resultater og forbedret sine prestasjoner i henhold til egne mål. Aktiviteten blant de yngre er jevnt god, også når det gjelder stevnedeltakelse.

Vi har fått flere trenere, som har utdannet og dyktiggjort seg gjennom friidrettens kurs for den viktige oppgaven det er å gi våre barn og unge det best mulige treningstilbud.

Vi har fått en rehabilitert bane på Trasop, som nå endelig har fått et nytt og fint dekke.

Vi har sett den lenge etterlengtede oppstarten av anleggsarbeidet med Friplassen, og vi har fått en dato for ferdigstillelse: 18.08.2020. Friplassen vil med sin 200-meters rundbane gi flotte muligheter for løpstrening for målgruppen, men også trening i kule, lengdehopp og høydehopp siden alt dette er integrert i konseptet. At banen vil ha fullstendige 60-meters lengder på langsidene øker naturligvis bruksverdien for alle som trenger å trene spesifikt på hurtighet, noe som også gjelder Bøler IF Fotballs spillere. Friplassen vil også bety at vi kan gjenreise de tradisjonelle Bølers barneleker hver høst, i tillegg til at vi nå kan holde så mange interne stevner for barn og unge som vi bare vil med vårt eget anlegg i selve Bølers "smørøye."

Vi har hatt en sesong med seks løp i karusellen Ulsrudvann Rundt, og kan konstatere at dette løpet er en viktig del av våre aktiviteter, med regelmessig over 60 deltakere pr. løp.

Vi har i 2019 fått enda en ny deltakerrekord i Nøklevann Rundt. Deltakerrekorder hvert eneste år er naturligvis ingen forutsetning for at vårt eget skogsløp for alle skal være en suksess, men flere deltakere er gledelig og viser at Nøklevann Rundt er et løpstilbud som er attraktivt og tiltrekker mange. Selv når andre løp viser variasjon i deltakelsen er vårt deltakerantall stabilt eller stigende, og vi må ha lov til å tro på at det bærer bud om en varig stabil interesse for et arrangement som løpere setter pris på.

Dugnadsånden i Bøler er forbilledlig. En ekstra takk må gå til alle dere som har stilt opp på en eller flere dugnader når noe skal gjøres. Det gjelder selvsagt våre viktige faste arrangementer Ulsrudvann Rundt, Bølerstafetten og Nøklevann Rundt, men også til andre dugnadsoppgaver som skal utføres stiller våre folk villig opp for klubben sin.

Nå er det forlengst blitt vinter, og skjønt solen er i ferd med å vende tilbake etter vintersolhvervet for noen timer tilbake er vi inne i vintersesongen i noen måneder fremover. I denne tiden er det bare å trene ved å bruke bena, ski og sykkel som dere lyster og forholdene ligger til rette for det. Å trene på flere måter har aldri vært feil, og det gjelder hele året å være aktive og ha det moro under aktivitetene.

Takk for friidrettsåret 2019 - vel møtt til år 2020 og ha en fin julehøytid i mellomtiden!