Nyheter

Bøler-deltakelser i august - en oppsummering


Per Inge 30.08.2020

Våre aktive lar seg så klart ikke stoppe av COVID-19, og har deltatt i en rekke konkurranser i august. 

Groruddalslekene som ble arrangert 15-16.08 samlet mange av våre, og vår fremste tekniske utøver Richard Smitt-Ingebretsen kastet slegge 28.59 meter og tok en sterk andreplass i Menn Senior den 15.08. Våre unge utøvere var også med, og på Groruddalslekene deltok også Jonas og Markus Nordviken, Kristoffer Haug Almaas, Alexander Haug Almaas, Viktor Rokne, Theodor Rennan, Vetle Rennan, Bendik Rennan og Aksel Olavi Ahtorinne Andresen. 

I Lambertsetersprinten den 18.08. deltok Theodor Rennan og Vetle Rennan. 

I Nittedalslekene den 22.08 deltok Bendik Rennan på 60 m hekk. Sander Skaalerud deltok på 60 m og 600 m.  

Den 25.08 var det KM i terrengløp på Skullerud. Der hadde vi med Jonas Nordviken, Bendik Rennan, Theodor Rennan og Vetle Rennan. 

Den 29.08 hadde vi med Hermann Bruun og Per Morten Rennan i Perseløpet. Hermann løp 10 kilometer på 38:06, og Per Morten løp halvmaraton på 1:27:56. 

VIKTIG 

Denne oppsummeringen er basert på de som har meldt inn sine deltakelser og resultater. Det betyr at de som ennå ikke har meldt inn sine deltakelser heller ikke har kommet med ennå. Vi oppfordrer til at alle som deltar i konkurranser, melder inn dette så snart de kan. Da minner vi også om at eventuell refusjon av startkontingent forutsetter at deltakelsen meldes inn.