Nyheter

God Jul og Godt Nytt År!


Postet av: Per Inge 23.12.2021

Styret i Bøler IF Friidrett ønsker God Jul og Godt Nytt År til samtlige av klubbens medlemmer, aktive og ressursgruppemedlemmer, trenere, tillitsvalgte og øvrige gode hjelpere i 2021. 

Dette ønsket går selvsagt også til alle våre sponsorer og støttespillere, som hvert år gir oss verdifull hjelp til å drive vår virksomhet for å oppfylle målsetningen om å tilby friidrett til barn, ungdommer og voksne i vårt område. Vi er meget takknemlige for den støtten vi får til å fremme idrett og folkehelse, og ser frem til å videreføre samarbeidet til felles gjede og nytte. 

Året 2021 har i likhet med foregående år vært preget av pågående COVID-19-pandemi, noe som imidlertid ikke har hindret oss i å arrangere tre løp i Ulsrudvann Rundt - mot normalt seks - og selve hovedarrangementet vårt i løpet av året: Det spesielt fine skogsløpet Nøklevann Rundt. 

Men vi har mye annen aktivitet, og den har på ingen måte ligget nede. En stor del av vår virksomhet består i et omfattende treningstilbud, og særlig har vi et godt tilbud med mange trenere for de yngre årsklassene. Vi er stolte av at vi i Bøler IF Friidrett tilbyr friidrett til medlemmer fra seks år og oppover, også inkludert seniorer og veteraner. I 2021 har vi styrket trenersiden med flere trenere, og vi har fått inn enda mer kompetanse i de tekniske øvelsene som vi har veldig gode betingelser for å trene på Friplassen. 

Takk til dere alle for idrettsåret 2021 - til lykke med idrettsåret 2022!