Bamselekene, 12.-13. mars 2022

Postet av: Per Inge 13.03.2022

Bøler IF Friidrett stilte med mange utøvere i Bamselekene.

Vi stilte med to stafettlag, og de leverte med kjempeløp og supert samhold. Mange brede smil kunne observeres, både blant alle foreldrene som fulgte sine barn og hos oppmann og trener.

På 60 meter deltok Adil (ny i klubben), Erling, Markus, Simen og Theodor. Det ble satt flere personlige bestenoteringer, og Theodor kom med i finalen.

I lengde deltok Markus og Theodor, og Theodor vant hele konkurransen (Bamsemester) med et hopp på 5,34 meter. Dette var en sterk forbedring av personlig bestenotering, med 29 cm mer enn Theoror hoppet i desember i fjor.

På 600 meter deltok Adrian, Erling, Jonas, Theodor og Torje - fordelt på to heat. I første heat løp Torje inn til seier og ny pers, etter en klokt disponert og kraftfull spurt. Også Jonas og Erling løp godt. I heat nummer to løp Adrian og Theodor inn til nye perser, og henholdsvis 4. og 5. plass.

På lekenes andre dag fikk Adrian en 2. plass i kule, 40 cm unna persen.

I tillegg har Christoffer Solbakken Gjetnes deltatt i 60 meter og lengde i  klasse Gutter 10 år. Han satte ny personlig rekord i begge øvelser.