Nyheter

Tyrvinglekene 2022, 10.-12. juni 2022

Postet av: Per Inge 13.06.2022

Tyrvinglekene er et av årets største stevner, og Bøler har i løpet av helga hatt med ni utøvere i alderen 10 til 15 år.

Fredag:

I klasse G-11 år støtte Sigve 7,32 meter og ble nummer 3. Daniel hoppet 3,26 meter i Lengde.

I klasse G-15 deltok Markus i lengde, og hadde et lengstehopp på 4,42 meter. Jonas løp 2000 meter på 6,25,01, og ble nummer 8 i et meget sterkt heat. Jonas sin tid er hele 10 sekunder under UM-kravet på distansen! I følge hans støtteapparat var det et maksløp for Jonas. Bra disponert med jevne rundetider og et heat som passet ham perfekt. Og med mye heiing underveis. Se også bildet ved start. Adrian løp 300 meter hekk, og kom inn på 3. plass med sterke 46,23. Også det er godt under UM-kravet på 47,50.

Lørdag:

I klasse G-10 hoppet Adrian 3,01 meter i Lengde, og løp 60 meter på 10,35. I klasse G-12 løp Emil 600 meter på 1,52,85. I klasse G-15 løp Theodor inn til 25,60 på 200 meter. Adrian løp 800 meter, og satte ny pers med 2,12,10, som er kun en tiendel bak UM-kravet.

Søndag:

I klasse G-11: Sigve løp inn til 3. plass i sitt heat med tiden 2,06,20. Sebastian og Fredrik deltok også på samme distansen. De samme tre deltok også i liten ball, og Sigve kastet hele 41,02 meter, og kom på pallen som nr 3. Personlig beste på alle, etter hva som kan leses fra resultatlistene. Sebastian deltok også på 60 meter hekk, og ble nummer 3 i sitt heat med tiden 12,33. I klasse G-12 år løp Emil 200 meter på sterke 30,04, og 2. plass i klassen. Ny pers!