13.05.2023: Bøler IF Friidrett i "vårens vakreste eventyr" - Holmenkollstafetten

Bøler IF Friidrett mønstret som vanlig to lag i Holmenkollstafetten.

I år stilte vi i Menn F2 senior og Mix A1 sammensatt med flest menn.

I Menn senior stilte vi med:

Jonas Nordviken, Leif-André Trøhaugen, Torje Bronken Steine, Tore Klungland, Knut Nordviken, Jason Matthews, Joakim Øyen, Vegard Brox, Harald Skarpeteig, Haakon Engelsen Berg, Inge Hasund, Erling Brekke, Per Morten Rennan, Theodor Haugberg Rennan og Markus Nordviken.

Laget løp inn til 59:24 og plasserte seg med den tiden som nummer 19 i klassen. IL i BUL vant forøvrig denne klassen på 54:12.

I Mix A1 sammensatt med flest menn stilte vi med:

Jonas Nordviken, Leif-André Trøhaugen, Torje Bronken Steine, Keino Valstad, Tore Klungland, Hanne Kristiansen-Haugland, Heidi Pharo, Anna Wollebæk, Harald Skarpeteig, Joakim Øyen, Haakon Engelsen Berg, Erling Brekke, Per Morten Rennan, Theodor Haugberg Rennan og Markus Nordviken.

Laget løp inn til 1:02:15 og ble dermed nummer 33 i klassen, som ble vunnet av Team Trøndelag på 51.34.

Vi hadde mange unge løpere med, og de gjorde en absolutt god innsats. Vi er svært glad for at vi har skapt et miljø med unge utøvere som løper for Bøler med stor motivasjon!

Lagbilder pluss 1. etappe, 2. etappe og innspurt kan dere se her (Klikk).

For de som vil se alle resultater, så er de her (Klikk).