Nyheter

Nøklevann Rundt: Invitasjon til paraidrettsløpet på Nøklevann Rundt 


Postet av: Per Inge 26.06.2023

Bøler IF er stolte av å kunngjøre at Nøklevann Rundt, Oslos populære Kondis-kvalitetsløp, nå åpner opp for paraidrettutøvere! Det blir en unik mulighet for alle med nedsatt funksjonsevne som ønsker å delta i en spennende og inkluderende løpsopplevelse.

Vi inviterer alle interesserte paraidrettsutøvere, uavhengig av funksjonsnedsettelse, til å delta i denne spennende løpsbegivenheten. I Bøler ønsker vi å skape et inkluderende idrettsmiljø der alle gis muligheten til å delta og utfolde seg. Vi har som mål å legge til rette for en positiv og støttende opplevelse for alle deltakere. Nøklevann Rundt er et av Oslos mest ikoniske løp, og i år arrangeres det for 42. gang. Nå ønsker vi å integrere paraidrett og dermed gi enda flere utøvere muligheten til å utfordre seg selv! 

Dato: Lørdag 14. Oktober 2023 

Sted: Haraløkka idrettsanlegg, Bøler, Oslo 

Start: klokken 14:12. 

For parautøvere er løpet gratis. Men for at vi skal kunne vite hvor mange som kommer og legge best mulig til rette for alle, er det nødvendig med påmelding. Påmelding skjer her (Klikk).

Starten i paraløpet er på samme sted som de andre løpene som inngår i NVR-arrangementene, og deretter løpes/gås/rulles det forbi parkeringsplassen på Haraløkka og over Kusletta og ut på en runde som avsluttes på Friplassen som ligger i hjertet av Haraløkka.

Vi oppfordrer deg til å utfordre deg selv, sette nye mål og skape minner sammen med andre engasjerte paraidrettsutøvere. Uansett om du er en erfaren løper eller deltar for første gang.

Bli med oss på Nøklevann Rundt og bli inkludert i en av Oslos aller fineste løpsopplevelser! Del denne invitasjonen med venner, familie og alle som kan være interessert i å delta.

Sammen kan vi skape en fantastisk dag fylt med idrettsglede og fellesskap. Vi ser frem til å se deg på startstreken!