Nyheter

Trym raskest av alle i KM terrengløp lang løype 2024


KM terrengløp lang løype ble som vanlig prikkfritt avviklet av Rustad ILs langrennsgruppe i slutten av august i de grønne omgivelsene rundt Skullerudstua, i den kuperte kunstsnøtraséen. Deltagerlista er preget av langrennsløpere med god kondisjon som er vant til å løpe i terrenget.

I år stilte Bøler IF Friidrett med fire deltagere i KM: Elise Sofie Nygaard (K12), Trym Gjedebo-Skarpeteig (M16), Morten Gjelstad (M45-49) og Trond Olav Berg (M60-64). I tillegg deltok Haukur Gudjonsson Karlstad (M8-9) i Rustad-runden for de yngste. 

Trym leverte et særdeles imponerende løp. Han var klart raskest av samtlige, inkudert seniorene, og tilbakela rundt 7,4 km på 25:46, som gir en kilometertid på raske 3:30 i den krevende løypa, som går på gress og noe grus. Med dette var han 28 sekunder foran skiløperen Lars Sørensen (stafett-bronse med Rustad i ski-NM 2024 etter sterk sisteetappe), og 2 minutter foran Jon Flydal, som herjer regelmessig i tet i Ulsrudvann Rundt.

Postet av: Trond Olav 29.08.2024

Det ble førsteplasser også for Morten og Trond Olav, som vant hver sin veteranklasse, på mindre imponerende vis enn Trym. Det skal innrømmes at deltagelsen i enkelte aldersklasser ikke var den største.

Resultater lang løype - alle herrer (EQ timing)

Resultatside - søkbare lister (EQ timing)

Facebook-artikkel med bilder fra Rustad IL - Langrenn

Arrangementets hjemmeside