Nyheter

God Jul og godt Nyttår!


Hei!

Sesongen for store og små er forlengst avsluttet, og i de lange vinterkveldene er det nok noen hver som ser frem til sol og vår med trening og konkurranser utendørs. Det er ikke lenge til - den 22.12.2007 er det vintersolhverv slik at hver ny dag fra nå av blir lengre og lysere. Ved sesongavslutningen på Haraløkka ble det klart at de aktive satser for en ny sesong, og sportslig leder Per Ivar virket stadig mer motivert for å inspirere gamle løpere og trekke inn nye.
Postet av: Trond Olav 21.12.2007
Det mest løfterike og gledelige som skjer i klubben vår er naturlig nok barnetreningen, og de to trenerne Anders og Karelius fortsetter som tidligere. Til neste år har vi muligheten til å etablere en ekstra treningsdag hvis barn og foreldre er innstilt på det. En slik utvidelse av tilbudet krever at dere som er mor og far til de minste av BIF-utøverne kan hjelpe til med å trene ungene. Uansett hvordan de planene går, kommer den nåværende mandagstreningen til å fortsette på samme måte som før uten endringer.

- En riktig God Jul og et fremgangsrikt Nytt År med masser av kroppslig aktivitet ønskes dere alle i Bøler IF Friidrett!

Hilsen Per Inge Østmoen