Nyheter

Gjør som Espen - ta med familien på trening!


Familien Wigaard har bidratt sterkt til å blåse nytt liv i fellestreningene til Bøler IF Friidrett. På gårsdagens intervalløkt i Ekeberghallen stilte hele familien på fire. Dette er et eksempel til etterfølgelse.
Espen og Endre fulgte det planlagte programmet og løp 1200 metere, mens Anette og Are valgte litt kortere distanser. Det viktigste er tross alt alle får trent og det viser at alle kan slenge seg med på våre treninger.

Postet av: Anonym 18.11.2010
Torsdag var det 8 x 1200 meter på programmet. Målet var at alle dragene skulle ligge rundt 4.20 minutter. Hermann tok føringen på første draget og leverte som bestilt. Hermann løper faktisk så jevnt at en kan stille klokka etter ham. Som vanlig ble det mulighet til å strekke litt på beina på siste draget. Her viste Bjørnar at kapasiteten er i orden før skisesongen tar til og leverte 1200 meter på rundt 4 minutter.

Dessverre blir det ingen rundetider å kose seg med denne helgen, men vi kan nevne hvilke Bøler-løpere som fant veien til Ekeberghallen torsdag kveld: Anette, Hermann, Bjørnar, Johan Kristian, Marcus, Espen, Endre og Are. I tillegg hadde vi med to gjesteløpere. Verdt å nevne er også at ungguttene Sondre og Joakim leverte sugende 400 metere i hallen samme kveld, så aktiviteten er god for øyeblikket.

Neste uke får Bølers veteraner testet de raske fibrene i kroppen når 200 metere står på menyen. Vel møtt!