Nyheter

Den harde kjerne løper videre


Etter fem fellestreninger i Ekeberghallen kan en trygt si at det er en fast kjerne som utgjør Bølers treningsgruppe. Torsdag hadde ni ivrige løpere prioritert vekk alle byens julehandlegater til fordel for tusenmetere i komfortabelt tempo.

Nytt 13.12: Se bilder her:

Postet av: Anonym 02.12.2010
Målet var at intervallene skulle gå jevnt og fint i en fart på 3.40 min/km. Bjørnar løpskåt som en kalv på sommerbeite åpnet med en tusing på 3.31. På andre draget skulle Bjørnar justere farten. Det gjorde han, men det gikk ytterligere to sekunder raskere. Og resten av dragene gikk i fin fart før det ble avsluttet med en avslutning på 3.19 min.

Selv om oppmøtet på treningene har vært bra til nå så er det lov å håpe at flere har lyst til å ta del i klubbens fellestreninger. Kanskje noen også har lyst til å bære Bølers flotte drakt neste sesong. For å skryte av de som møtte opp torsdag blir de her nevnt i tilfeldig rekkefølge: Johan Kristian, Espen, Jan Eirik, Endre, Anette, Joachim, Marius og Bjørnar. Undertegnede hadde byttet ut olabuksene med løpesko, og gjorde unna vintersesongens første hardøkt. Den var blytung og det er godt Sentrumsløpet ikke går førstkommende lørdag for å si det sånn.

For de som liker å kose seg med rundetider i god Per Jorsett-stil så kommer de her:
3.31 - 3.29 - 3.29 - 3-29 - 3.28 - 3.29 - 3.25 - 3.25 - 3.24 - 3.19.

Neste uke prøver vi oss på 400-metere. Kanskje får vi besøk av gjengen fra Oppegård også, som har fått igjen varmen etter Firenze maraton.