Nyheter

Høy fart og mye syre


Kortintervaller blir gjerne et oppgjør mellom viljen og melkesyra. Da smaker det ekstra godt med melkesjokolade etterpå.
Postet av: Anonym 27.01.2011

Torsdagens økt var i utgangspunktet en typisk maratonøkt. 30 x 200 meter i kontrollert hastighet. Men januar har vært en måned med høyere hastigheter enn planlagt, og kveldens økt ble ikke noe unntak. Dermed ble det 30 runder i Ekeberghallen med syre opp til øra og blikket stivt festet inn i bakenden til Harald "smultRingen" fra Oppegård. Det er forresten en rygg vi har sett lenge nå.

 

Ifølge Harald ble det løpt jevnt rundt 35 sekunder på hvert drag, mens det på slutten som vanlig ble presset litt ekstra saft ut av appelsinen. En blir både svimmel og kvalm etter sånne økter, men som vi ble enige om før sesongstart:

"Det en ikke dør av gjør en bare sterkere"

 

Melkesjokoladen og kaffen i kiosken etter treningen smaker ekstra godt etter sånne økter, og det er alltid hyggelig med litt gutteprat (nei, ikke damer og øl, men puls og kilometertider) etter endt økt.

Fra Bøler stilte følgende på torsdagens økt: Bjørnar, Marcus, Joakim, Sondre, Geir Aksel, Marie Synnøve og Marius. I tillegg stilte en fast gjeng fra Oppegård.

Opplegget for februar blir lagt ut i løpet av helgen og det vil bli litt andre økter enn vi har hatt til nå.