Nyheter

Ungdommen markerer seg


På torsdagens fellestrening imponerte Joakim Qvale med både utholdenhet og hurtighet. Her fikk den harde kjerne noe å tenke på.
Postet av: Anonym 03.02.2011

Klassikeren tusenmetere var innholdet på gårsdagens trening. På forhånd snakket vi mye om at hver enkelt måtte bestemme seg på forhånd for hvor mange drag de skulle løpe og i hvilken fart. Treneren understreket at det er viktig å løpe etter egen kapasitet og ikke la seg rive med av at andre løper raskere. Derfor valgte noen å løpe åtte drag, mens andre gikk for ti. Treneren beordret Joakim til å løpe seks tusenmetere i kontrollert fart, og fikk svar om at tenåringene i Bøler orker mer enn som så.

Vi åpnet med tre tusenmetere rundt 3.40 før farten gradvis økte. Etter å ha kost seg bak gamlegutta i drøyt ni kilometer klinte Joakim til med en avsluttende tusing på 3.16 minutter. Den var ikke god å matche, selv for Oppegårds hurtigtog Harald "smultRingen". Legger vi til at resten av slekten Qvale kjørte kortintervaller så det gnistret av piggskoene, ser framtiden lys ut for Bølers løpere.

Uansett var det fleste fornøyd med egen innsats denne gangen. Det ble løpt progressivt, uten at blodsmaken satt helt oppe i halsen.

Fra Bøler deltok følgende på torsdagens økt i Ekeberghallen: Marcus, Joakim, Kurt og Marius. I tillegg hadde vi som vanlig med oss noen gjester fra en klubb i Follo-området.

Og for alle nerder, her er rundetidene til Marius: 3.40 - 3.40 - 3.38 - 3.34 - 3.34 .- 3.30 - 3.30 - 3.29 - 3.28 - 3.29. På det siste draget hadde Joakim 3.16 min og Harald 3.20. Pausen var på ett minutt.

Neste torsdag har vi satt opp formtest. Dette blir det mest trolig ikke noe av da Ekeberghallen er stengt på grunn av messe. Foreløpig er det ikke bestemt hva vi gjør neste uke, men vi ber alle om å følge med på denne glimrende hjemmesiden for oppdateringer.