Nyheter

Ikke akkurat trangt om plassen


Mens Oslo-folket brukte torsdagen i kø på T-banen opp til Holmenkollen valgte to av Bølers løpere å være lojale mot fellestreningen. Det var ikke tegn til kø i Ekeberghallen denne kvelden.
Postet av: Anonym 27.02.2011

Oppmøtet i Ekeberghallen har hatt en lite logisk kurve, både sett med Bøler-briller og generelt. Da vi startet med fellestreninger i november vurderte vi å løpe i to puljer, og en ble nesten løpt ned av andre løpere. Nå som sesongen nærmer seg så kan Bøler-løperne knapt kalles en pulje og en skal jobbe litt for å finne andre løpere å krasje med.

Til tross for at NRK teppebomber landet med nyttig og mye unyttig VM-stoff klarte Hermann Bruun og Bjørnar Andersen å bryte seg opp av godstolen for pyramideintervaller denne kvelden. Vi i Bøler følger nemlig godt med i mote- og nyhetsbildet, derfor pyramider og intervaller, hentet fra land som er opptatt av andre kriger enn skikrigen mot svenskene.

Marius har slitt med sykdom hele måneden, men kunne ikke gå glipp av pyramideduellen mellom Bjørnar og Hermann, og sekunderte ivrig fra indre bane. Uten å røpe for mange detaljer kan jeg avsløre at Bjørnar har hatt en god kurve gjennom hele vinteren, mens Hermann endelig er på gang etter problemer med både rygg og luftveier.

Så er det lov å håpe at de øvrige løperne i Bøler ikke glemmer treningen helt, for vi skal jo stille stafettlag i Holmenkollen. 

Programmet for mars blir lagt ut i løpet av søndagen!