Nyheter

Sesongavslutningen i Bøler IF Friidrett


Fin avrunding av sesongen i friidrettsgruppa
Postet av: Per Inge 19.11.2011

Fredag 18.11.2011 ble der holdt en meget vellykket sesongavslutningsfest i klubbhuset på Haraløkka. I alt 15 medlemmer hadde funnet veien til vår fest, deriblant vår raskeste herreløper Øystein Mørk. Bevertningen var enkel, med Peppes velsmakende pizza og tiloversbleven - men ikke utdatert - brus fra Nøklevann Rundt. Stemningen var god, så god at vi trolig hadde den lengste sesongavslutningen i "moderne" tid. Først ved 22-tiden ble selskapet avsluttet, og alle gikk blide hjem i den tåkefylte novemberkvelden.

Vi hadde naturligvis den obligatoriske sportslige sesonggjennomgangen v/Hermann. I tillegg hadde vi to små hederbevisninger til to medlemmer som fylte runde år eller hadde gjort det i nær fortid. Dertil så kvelden også at det mangeårige styremedlem og vår trofaste ildsjel Tore Olav Moe fikk Bøler IFs høyeste utmerkelse med medalje og diplom for sin uegennyttige innsats gjennom mange år, som toppet seg i 2006 da han var en av dem som virkelig engasjerte seg i at vi skulle stable på bena en barnegruppe. Tore fortsetter med sin nøkkelrolle i løypemerking og skal ha ansvaret for barnelekene i 2012, og vi gratulerer den hyggelige småbarnspappaen med æren som ble ham til del.

Ingen sesongavslutning er fullstendig uten at hver enkelt gjør rede for sine ambisjoner og målsetninger for neste sesong, og her hadde vi en virkelig positiv samtale rundt langbordet. Riktignok er det så at enkelte erkjenner at de ikke lenger styrker laget til Holmenkollstafetten, men til gjengjeld er det noen som gjør - og som med stor entusiasme erklærte at de liker Bøler IFs miljø og heller vil være hos oss enn å gå til Tjalve, BUL og Vidar. Det ble snakket litt rundt hvilke sosiale og praktiske tiltak som kan gjøres av oss i styret for å styrke samhold og miljø slik at de som er unge utøvere trives, utvikles og blir. Vi opplevde denne samtalen som svært konstruktiv og illustrerende for hvordan det er på Bøler. Det er blitt sagt at Bøler er det eneste stedet hvor vepsen ikke stikker og bilene ikke ruster. Hvorvidt dette er helt sant er en sak for seg, men de som er med i Bøler IF Friidrett er alle enige om at her er det godt å være - selv om noen til daglig holder til i Lier-distriktet lever de etter prinsippet om at "alle veier fører til Bøler."

Vi takker samtlige av dere medlemmer, både de som var på avslutningsfesten og de som av forskjellige grunner var andre steder, for den sesongen som har vært.