Nyheter

Bølerdeltagelse i Driv ILs jubileumsterrengløp


Søndag 17. juni arrangerte friidrettsgruppa i Driv IL terrengløp fra Mjær stadion ved Ytre Enebakk. Det var en tøff skogsløype på sti og grus, ca. 7.5 km. 
Løpet inngikk som et ledd i markeringen av at Driv IL i år fyller 75 år, samtidig som det er 65 år siden Driv IL arrangerte NM i terrengløp, dengang med Martin Stokken som vinner.
Bøler IF Friidrett var representert på startstreken ved Trond Olav, som ble nr. 3 totalt, og Birgit.
Postet av: Trond Olav 20.06.2012

Trond Olav skildrer sitt eget løp:
"Jeg synes det gikk lett og fint, og jeg la meg bak kenyanske Laban Siro - som dessverre siden løp feil - og Harald Solhaug Næss - som vant løpet - fra start, med den veltrente eks-Bølerløperen Frode Engelund rett bak. Omtrent midtveis løp Frode forbi, og vi hadde lenge en tøff duell. Han klarte å holde litt høyere marsjfart helt til mål, men var stort sett innenfor synsvidde, og det var en langside på Mjær stadion mellom oss i mål. Solhaug Næss var heller ikke så veldig langt foran. Jeg var godt fornøyd med løpet. Det var en flott og krevende løypetrasé, på en blanding av myk grus og reale stier, tildels våte, og det var en fordel med terrengsko."

Den lovende og lettbente Martine Ek Hagen, som er på rekruttlandslaget i langrenn og kommer fra Ytre Enebakk, deltok også, og hun fikk 5. beste tid totalt.

Birgit var godt fornøyd med løpet, som hun gjennomførte med sin veloppdragne hund Missi, en ung og sprek curly coated retriever.

Det var et intimt og sjarmerende arrangement, som forhåpentligvis vil arrangeres også i årene som kommer.

Link: reportasje fra kondis.no