Nyheter

Plass til flere på trening


Fem mann deltok på tirsdagens fellestrening på Bislett. Tre av dem er ferske Bøler-medlemmer.
Postet av: Anonym 21.11.2012

På grunn av at Ekeberghallen er stengt denne uka ble gårsdagens fellestrening lagt til kjelleren på Bislett stadion. Her myldrer det av løpere i alle aldre, fasonger og kvalitet. Flott at Oslo kan tilby en sånn arena, helt gratis. Dessverre er kø-kulturen like dårlig som i rulletrappene på Oslo City. Typisk norsk kan det også kalles.

Fra Bøler stilte fem mann denne kvelden. Våre tre nye medlemmer Jason, Jon og Thomas har alledere blitt faste innslag på fellestreningene. Jason viser at han vil prege resultatlistene til sommeren. Gledelig er det også at Sondre Aksel endelig ser ut til å være skadefri og legger for tiden et solid grunnlag foran en ny sesong.

I går løp vi 6 x 3 runder (ca.1635 meter) med 90 sekunders pause. Jason løp jevnt og fint på rundt 5.45 minutter og avsluttet med 5.28. Før treningen fokuserte jeg på at vi må løpe progressivt. Hvert drag skal være progressivt og hele økten skal ha stigende fart, uten at melkesyra lar livet av beina. Etter endt økt var alle enige om at vi hadde fått til dette.

Neste tirsdag er vi tilbake i Ekeberghallen. Da står 1000 metere på programmet. Men før det kan de som ønsker ei fartsøkt møte opp på Bislett torsdag kl. 17.30. Der gjennomfører Geir Aksel ei økt med juniorgruppa. Søndag kl. 10.00 er det langtur fra Haraløkka. Da satser vi på 100% grusvei. På alle øktene er det plass til langt flere blågule løpere.