Nyheter

God Jul og Godt Nytt År


Postet av: Per Inge 22.12.2012
Nok en gang stunder det mot jul, og da er også det nye året like om hjørnet. Som dere vet har Bøler IF Friidrett hatt en meget god utvikling i flere år, med betydelig vekst i barne- og ungdomsklassene både når det gjelder medlemmer og aktivitet. Det trenes mer og bedre enn før, og stevnedeltakelsen øker markant.

Æren for denne utviklingen av vårt miljø og vår sportslige virksomhet deler alle dere medlemmer av friidrettsgruppa som gjennom deres medlemskap, gjennom dugnader og på andre måter bidrar til idrettslig aktivitet i godt miljø, men spesielt må våre motiverte og flinke trenere og naturligvis først og fremst de aktive roses for beundringsverdig innsats gjennom året som har gått. Vi takker trenerne våre, som står på bokstavelig talt hver uke året rundt for å ivareta både det sportslig/faglige ved treningen og miljøet på beste måte. For oss i styret for friidrettsgruppa er det en glede å organisatorisk legge til rette for all denne gode aktiviteten.

Også blant seniorene opplever vi økning av aktivitet med tilvekst av nye aktive samtidig som "eldre" utøvere lover fornyet satsning slik at vi har lov å se optimistisk på både de yngres og de voksnes aktivitet i 2013. Den hyggelige utviklingen blant talentfulle og treningsglade barn og unge gjør at vi nå ser en tilvekst fra egne rekker, noe som bærer bud om gode ting som kommer både med tanke på løpsstafetter og individuelle konkurranser. Men også i dag har vi mye å være stolte over. Med mange svært respektable prestasjoner inkluderende seier i norgesmesterskap kan vi alle gratulere hverandre med et godt gjennomført år 2012.

Styret i Bøler IF Friidrett vil gratulere og takke dere alle, ettersom samtlige av dere er delaktige i ovennevnte, og vi ønsker dere en riktig Gledelig Jul og et Godt Nytt År!