Nyheter

Øystein vant St.Hansgaloppen etter et meget sterkt løp

Øystein forsvarte seieren fra i fjor og vant St.Hansgaloppen på en meget god tid. I en ca. 175 m lengre og omlagt trasé vant han med 50:00, mot 51:23 i fjor. Gerard Cornelissen ble nr. 2, 19 sekunder bak. Kjetil hadde en tung kveld og løp på 58:35 som var 3. plass i 35-39 år.
Postet av: Hermann 21.06.2008
Øystein forteller om løpsutviklingen: Gerard og jeg dro fra start. Fikk raskt god luke. Gikk bra, men etter 5km rykket han. Jeg hadde ikke sjans, så han fikk kjapt 30m. Luka økte, men ikke mer enn 100m kanskje. Det var den lenge og jeg så ryggen hele tiden. Så begynte jeg å sige innpå, og etter 10km -11km var jeg i ryggen hans.

Det viste seg at han slet med hold. Jeg satt inn et rykk ca. 1 km før mål. Da var det takk og farvel. :-) Tiden ble akkurat 50.00. Ca 1,5 min kjappere enn i fjor, og siden løypa var lagt om, var dette bra.

Noen sa ca. 175m lengre, og i alle fall tyngre pga grus og bakker.