Nyheter

Informasjon om lisens


Norges Friidrettsforbund har fra i år innført en lisens for deltagelse i arrangementer i regi av forbundet. Lisenskravet gjelder fra det året utøveren fyller 13 år. Her finner du mer informasjon om lisens.

Postet av: Anonym 10.03.2014
Barn frem til 13 års alder er forsikret gjennom idrettens barneforsikring. Det er knyttet en forsikringsordning til lisensen. Grunnlisensen koster kr 375,- pr år. Det er også mulig å kjøpe en utvidet lisens til kr 700,-, med bedre forsikringsdekning.

For arrangementer på bane er det påkrevd med helårslisens, for arrangementer utenfor bane kan man velge mellom engangslisens og helårslisens. Engangslisens kjøpes i forbindelse med påmelding til aktuelt arrangement, helårslisens kjøpes på http://mosjon.friidrett.no/lisens

Årsmøtet i Bøler IF Friidrett 2014 besluttet at medlemmer under 18 år og medlemmer i satsningsgruppen får dekket lisensen av klubben. Disse medlemmene må melde fra til arnfinnskjervold@hotmail.com så snart de har deltatt i et banestevne. Kontonummer for refusjon må oppgis.

Oversikt over hvem som har kjøpt lisens finnes her http://mosjon.friidrett.no/licenses.aspx