Nyheter

Heidi Pharo ønskes velkommen i Bøler


Postet av: Per Inge 16.09.2014

I Bøler IF Friidretts historie har vi hatt en rekke gode løpere, og mange av dagens utøvere kan også løpe bra, spesielt gjelder det de som tilhører de yngre årsklassene. Imidlertid har vi ikke hatt noen egentlig toppløper på langdistansene siden Yngvar Christiansens beste dager først på 1980-tallet.

Dette har nå endret seg.

I høst har vi nemlig fått Heidi Dietrichson Pharo som medlem hos oss. Heidi sier om seg selv at hun i flere år har vært supermosjonistløper, men fortsatt hobbyløper. Hun har ikke trent mer enn en økt om dagen, men har prestert på et nivå som tilsier at hun er på vei til å ta steget inn i den nasjonale langdistanseeliten. Vi kan blant annet nevne at Heidi har vunnet dameklassen i Råskinnet både i 2013 og 2014, og i vårt eget Nøklevann Rundt ble hun nummer to i 2011 før hun seiret i dameklassen 2012. Samme år vant hun også Nordmarkstravern. I 2014 har Heidi Pharo dessuten blitt fjerde raskeste dame i Sentrumsløpet, oppnådd andreplass i Nordmarka halvmaraton, tatt andreplass i Hytteplantesten i tillegg til å kapre førsteplassen i Christian Fredrik-løpet i Moss. Senere vant hun også dameklassen i Drammen halvmaraton på 1:18:26 og over fem minutter foran neste dame. Som en foreløpig topp på dette årets meget respektable merittliste, har Heidi tatt seieren i Årungen rundt 10,5 kilometer på 38:03 og ny løyperekord.

Vi skal overlate til Heidi å selv bestemme sin videre løpsutvikling som hun forøvrig styrer med Ingrid Kristiansen som trener, men etter at hun nå flere ganger på kort tid har markert seg skikkelig i Bøler-drakten benytter vi anledningen til å ønske Heidi Pharo velkommen i Bøler IF Friidrett og fortelle at vi alle sammen er glade for at hun valgte å bidra til løpsmiljøet i Bøler.