Nyheter

Nøklevann Rundt 2014 - takk til alle som bidro


Postet av: Per Inge 21.10.2014


Nøklevann Rundt 2014 ble gjennomført den 11.10.2014 til alles tilfredsstillelse. Vi tør påstå at dette var et meget godt arrangement, og populariteten er det ingenting i veien med - den var nå større enn noengang. Den beste målestokk her er utvilsomt hvor mange som er med på løpene. Nok en gang ble det rekorddeltakelse: I år løp 851 10 km-traseen, og 185 løp 5 km. Dertil løp 60 barn i klassen 5 km for barn. Det betyr at hele 1086 fullførende deltakere var med på våre to løp, i tillegg til barneløpet for de aller minste hvor 165 unger løp med stor energi på Haraløkka.

Bøler IF Friidrett ønsker å takke alle som var med for at dere bidro til å lage nok en løpefest på Bøler.

I tillegg ønsker styret å takke samtlige funksjonærer som var med og hjalp til. Det arbeidet våre frivillige nedlegger i forkant av og under løpet er en forutsetning for at Nøklevann Rundt i det hele tatt lar seg gjennomføre, og denne ubetalelige (og ubetalte!) innsatsen skal dere ha all mulig ære av.

Endelig er vi takknemlige for bidrag og utstyr til arrangementet fra våre samarbeidspartnere/sponsorer, og vi takker OBOS, Löplabbet, Skullerud Sport Senter, Norkart, Henry Hansen & Sønn A/S, Bøler senter, Coop Mega Bøler, Polar og KONDIS for årets samarbeid.