Nyheter

Aktiv mot kreft-løp fra Ås sentrum til Manglerud


Postet av: Per Inge 03.11.2014

Løp mot kreft


Nina Alette Eggerud fikk for en tid tilbake kreft, og har gått gjennom en vellykket behandling. Hun er nå igang med et innsamlingsløp der hun lørdag 29.11 skal løpe fra Ås sentrum til Manglerud. Målet er å samle penger til Aktiv mot kreft.

Hun lurer nå på om det er noen løpsglade personer som vil følge henne et stykke på veien. Vi i Ås IL satser på å bli en fin gjeng som starter sammen med henne og følger henne til Ski, der håper vi noen fra Skiløperne tar utfordringen og blir med videre på hennes ferd mot Manglerud. Da får vi kombinert en fin løpetur med et meningsfullt bidrag til en viktig kampanje. Farten blir nok ganske bedagelig siden Nina skal løpe langt (ca maraton distanse så ca 60 min per mil) Når hun kommer inn i deres område så vil hun trenge mer støtte.

Er det noen fra Bøler som kan møte henne og løpe med henne den siste biten til Manglerud? Spre også veldig gjerne budskapet om prosjektet, viktig å få masse blest om et såpass bra tiltak.
Nina blir glad for en mail der du sier fra om du har planer om å stille, ninaalette(at)gmail.com
Start på Ås kl 10, forventet målgang Manglerud kl 15.
Løpshilsen fra Harald Schytz

PS. dere må gjerne løpe hele distansen med henne hvis dere ønsker det! Løypa er: Ås. Holstad, langs E18, inn i boligområdet rett før Da vinci broa, nordbyveien til Ski, så videre mot Oppegård, Sofiemyr, Tårnåsen, Hauketo, Nordstrand, Lambertseter, Abildsø, Bøler, Manglerud.