Nyheter

God Jul og Godt Nytt År!


Postet av: Per Inge 20.12.2014

Styret i Bøler IF Friidrett ønsker å takke alle våre medlemmer, alle ildsjeler, trenere og tillitsvalgte, foresatte, tilhengere og samarbeidspartnere en riktig God Jul og et gledelig Nytt Friidrettsår!

Friidretten på Bøler er en stor og viktig miljøskaper og den gir mange en vei til meningsfylt aktivitet, spennende opplevelser og godt vennskap. Takket være dere som støtter opp om Bøler IF Friidrett kan friidrettsgruppa fortsette det gode tilbudet til både voksne og unge.

Særlig barna og de unge er viktige for oss, og med motiverte foreldre, flinke og samvittighetsfulle trenere og bedre treningsforhold - fra i år med utvidede treningstider i vinterhalvåret på Nøklevann skole - er vi stolte av å kunne tilby et miljø hvor mange kan få oppleve gleden ved friidrett. Vi gleder oss over at utøvere på ulike nivåer helt tydelig trives og at miljøet er meget godt og trivelig.

I Bøler IF har vi planer om å oppruste anlegget på Haraløkka med både nytt kunstgress på eksisterende bane, en kunstgressbane i tillegg - og ikke minst en såkalt "friplass" med blant annet en 200-metersbane for løping og andre fasiliteter for friidrett. Dette ligger litt frem i tid, men det kan komme før vi aner og vi jobber mot å få et slikt anlegg.

De "gamle" og velkjente treningsrutene i Østmarka, over den tradisjonsrike Kusletta, rundt Nøklevann og i Østensjødistriktet er like aktuelle som før, og de som liker å løpe legger grunnlaget for både spennende konkurranser og personlig velvære i vårt nærmiljø. Og dét er nok noe av det mest karakteristiske for idrettsmiljøet på Bøler.

Takk for dette året - vel møtt til neste år og God Jul i mellomtiden!