Nyheter

Refusjonssatser 2015 vedtatt av årsmøtet 03.02.2015


Postet av: Per Inge 04.02.2015

Årsmøtet i Bøler IF Friidrett den 03.02.2015 har fastsatt de følgende refusjonssatser:

Startkontingent

Medlemmene kan delta gratis i egne arrangementer. Utøvere under 18 år får dekket startkontingent i alle konkurranser. Satsningsgruppen får dekket inntil kr 350,- pr mosjonsløp og får dekket hele startkontingenten i baneløp, Sentrumsløpet og Oslo Maraton. Mosjonsgruppen får dekket startkontingent med inntil kr 1.500,- i året, inkludert baneløp, Sentrumsløpet og Oslo Maraton. Klubben dekker startkontingenten i norske og internasjonale mesterskap.

Om økonomien tillater det kan styret utvide refusjonsordningen.

Reise og opphold

- Hovedmesterskapet på bane refunderes 100 %. Det er kvalifiseringskrav til deltakelse i hovedmesterskapet, og slik deltakelse gir viktig PR til klubben. Reisen skal skje på en rimelig måte og bør planlegges i god tid.

- Ungdomsmesterskap og juniormesterskap på bane refunderes 75-100 %. Søknad til styret på forhånd. Reisen skal skje på en rimelig måte og bør planlegges i god tid. For utøvere under 18 år kan klubben på samme vilkår dekke reise- og oppholdsutgifter for trener/lagleder.

- NM i terrengløp, kort og lang løype. Refunderes 25-100 %. Søknad til styret på forhånd. Reisen skal skje på en rimelig måte og bør planlegges i god tid.

- Veteranmesterskap på bane og utvalgte mosjonsløp som anbefales av klubben, refunderes inntil 25 %. Søknad til styret på forhånd. Reisen skal skje på en rimelig måte og bør planlegges i god tid.

- Ved deltakelse i andre mosjonsløp refunderes ikke reise- og oppholdsutgifter. Samkjøring og spleising av bilutgifter anbefales.