Nyheter

Forhåndsstoff: Klubbmesterskap i terrengløp 28. mai 2015


Bøler IF Friidrett inviterer med dette til klubbmesterskap i terrengløp torsdag 28. mai kl 1830. Løpet går i blindeløypa med start og mål ved parkeringsplassen på Haraløkka. De som er født i 2000 og tidligere løper 2 runder (ca 3400 m), mens de som er født i 2001 og senere løper 1 runde (ca 1700 m). Vi vil lage en enda kortere trasé for de under 11 år (født 2005 og senere).

 

Postet av: Jon 29.04.2015

Alle kan delta
Alle betalende medlemmer i Bøler IF Friidrett  kan delta i mesterskapet. Det kåres klubbmestre i alle ordinære aldersklasser. Det er ingen startkontingent, og alle vil bli premiert. Premieutdelingen skjer senere. Påmelding sendes til post@bif-friidrett.no så snart som mulig, og senest tirsdag 26. mai.

Vi har nå ca. 140 medlemmer i friidrettsgruppa, og vi håper at mange, både unge og litt eldre, stiller opp i klubbmesterskapet.

Klubbmesterskap siste uken i mai
Vi ønsker å innføre en fast ordning om at friidrettsgruppas klubbmesterskap arrangeres siste uken i mai, hvert år. Vi tror dette er et fint tidspunkt.

Frivillinge og dugnadsplikt
Vi trenger også noen tidtakere og løypevakter. De som har anledning til å hjelpe til, bes om å melde fra til arnfinnskjervold@hotmail.com så snart som mulig. Vi minner om dugnadsplikten ved egne arrangementer. Selve avviklingen av løpet vil ikke ta land tid.

Med sportslig hilsen

Arnfinn