Nyheter

Dugnadsinnsats på Ullevål stadion den 12.11


Postet av: Per Inge 29.10.2015

Bøler IF Fotball har en avtale om å få dugnadsinntekter som servicevakter på Ullevaal Stadion under landskamper.

Bøler IF Fotball pleier da å stille med ca 50 foreldre på hver kamp, noe som gir gode inntekter.
Nå har Bøler fått en ekstra kamp pga play-off mellom Norge og Ungarn torsdag den 12.11. Denne uventede dugnaden kom uventet på fotballen, fordi årets dugnader allerede var planlagt.

Derfor får vi i friidrettsgruppa et tilbud fra fotballen: Vi får 500 kroner pr. vakt fra oss som stiller. Som vakt har man enkle oppgaver som alle kan utføre, og de består hovedsakelige i å stå på tribunen og vise publikum til plassene sine, samt vise vei til toaletter og kiosk. Det vil bli gitt instruksjon før kampstart. Det dreier seg altså ikke om sikkerhetsvakttjeneste.

Det er oppmøte ved Ullevaal stadion kl 18.15 den 12.11, og vakten varer til kampslutt kl 22.30. Alle som skal være vakter må være fylt 18 år.

Styret i friidrettsgruppa oppfordrer medlemmene til å stille. Du som vil stille, kan sende e-post til post[at]bif-friidrett.no så snart som mulig, og send navn, e-post og mobilnummer. Vi sender videre til fotballgruppa, som da kan kontakte dere på stedet. Fotballgruppa må vite hvem som stiller snarest - senest søndag 1 november.