Nyheter

God Jul og Godt Nytt År!


Postet av: Per Inge 23.12.2015

Med dette ønsker styret i Bøler IF Friidrett å takke våre medlemmer, foresatte, trenere og tillitsvalgte, foreldre, støttespillere og sponsorer for det gamle året, og å ønske dere en riktig God Jul og et Gledelig Nytt Friidrettsår!

Det gir stor og ekte tilfredsstillelse for oss å arbeide med og støtte opp om friidrettstilbudet på Bøler, og vi kan slå fast at mange særlig barn og unge har glede av friidrettens aktivitetstilbud og miljøskapende funksjon i lokalmiljøet. Vennskap og samhold er hele veien stikkordene. Alle dere som støtter opp om Bøler IF Friidrett er viktige for at friidrettsgruppa skal kunne fortsette å gi et verdifullt tilbud til både unge og voksne.

Nå som alltid er barna og de unge høyt prioritert, og vi er glade for å se at motivasjonen uansett nivå er god blant de aktive medlemmene. På samme måte er trenerne våre imponerende dyktige og engasjerte i det viktige arbeidet de utfører, og vi kan mot årets avslutning nok en gang konstatere at våre medlemmer og aktive i alle aldre trives i et harmonisk miljø som byr på fellesskap som også inkluderer spennende konkurranser for den som liker å kappes med sine idrettskamerater og -venninner.

Det store Bøler-prosjektet Haraløkka 2020 holder på å realiseres skritt for skritt. Den gamle og hederskronede grusbanen som har vært arena for både friidrett, fotball og andre aktiviteter i mange tiår, er når dette skrives i ferd å erstattes av en helt ny kunstgressbane. Det er ikke uten et visst vemod hos enkelte at vi ser den gamle grusbanen vår bli til historie. Til gjengjeld vil det komme et spennende friidrettsanlegg i form av "Friplassen" som blant annet inkluderer en 200-meters rund løpebane slik at de unge utøverne våre kan få enda bedre treningsforhold - som dertil vil befinne seg midt i hjertet av vårt eget Haraløkka.

Til slutt vil vi oppfordre dere alle til å benytte de gamle og velkjente treningsrutene i Østensjødistriktet og i Østmarka. Nå som før er skogen, den tradisjonsrike Kusletta, traséen rundt Nøklevann og veiene i lokalmiljøet der for de som liker å løpe, gå på ski eller sykle. Mange Bøler-utøvere har gjennom årene lagt grunnlaget for spennende konkurranser og sunn livsstil i vårt nærmiljø. Slik skal det fortsatt være, og Bøler IF Friidrett akter å fortsette med å legge til rette for friidretten i vårt lokalmiljø. 

Takk for det gode friidrettsåret 2015 - vel møtt til neste år og ha en riktig God Jul i mellomtiden!