Nyheter

Det er pr. 13.10.23 over 1270 påmeldte.

Startkontingenten øker på løpsdagen lørdag 14. oktober

Gå til vår påmeldingsside her

Hermann 13.10.2023

Informasjonen for Nøklevann Rundt 14. oktober oppdateres kontinuerlig framover.
Se også informasjon i menypunkter på venstre side, klikk først på Meny for å få fram menypunkter!

Påmelding
Påmelding klikk her:  

Resultater:
Resultater vil foreligge her: Resultater EQTiming Resultatlisten viser nettotid. Alle startnummer har engangsbrikker, brikkene må ikke brettes! 

Sted for løpet:
Haraløkka idrettsanlegg, Bøler i Oslo. Reise til Haraløkka:
http://www.bif-friidrett.no/index.php/noklevann-rundt/reise-til-boler-haralokka

Løype:
Det er lagt ut løypekart, video, høydeprofil og gpx-fil. Løypekart, høydeprofil og videoer:
http://www.bif-friidrett.no/index.php/noklevann-rundt/loypetrase-2

Løypemerking:
10 km er merket med Norgesbånd (rød, hvit, blå). Det er merking for hver km, og de siste 500 meter er nedtelling for hver 100 meter. 5 km er merket med blå bånd. Det vil være følgesyklister foran teten i første pulje på 10 km og foran teten på 5 km. Se også løypekart og videoer, klikk her.

Drikkestasjon:
Det er drikkestasjon etter målgang med servering av saft og vann. På 10 km er det drikkestasjon ved Bremsrud etter 5.3 km. 

Arena:
På arena har vi kafeteria i klubbhuset og salgsbod ute foran klubbhuset. Premieutdeling til høyre foran klubbhuset. Startnummerutdeling på gresset foran klubbhuset.  

Tilbud på løpesko og løpstøy 9. oktober-14. oktober:
Hos Oslo Sportslager, Torggata 20, 0183 Oslo får alle deltakere inntil 25% rabatt i løpsavdelingen på løpesko og løpstøy. Tilbudet gjelder 9. oktober - 14. oktober. Åpningstider: Mandag - Fredag: 11:00 - 18:00, Lørdag: 11:00 - 16:00

Startnummerutdeling:

Torsdag 12. oktober
15:00-21:00 Startnummerutdeling Skullerud Sport Senter, Olaf Helsets vei 5M, 0694 Oslo

Fredag 13. oktober
15:00-19:00 Startnummerutdeling Skullerud Sport Senter, Olaf Helsets vei 5M, 0694 Oslo

Lørdag 14. oktober
11:00-1345 Startnummerutdeling ute i teltet foran klubbhuset på Haraløkka idrettsanlegg.  

Informasjon/sekretariat:
Åpen kl. 1100-1400 i 2. etasje på klubbhuset. Her kan man melde fra om feil i påmelding. Det anbefales å melde inn feil på forhånd på e-post

Liste over deltagere:
Klikk her for å se startnummer og starttid. (Startnummer fremkommer ikke før 2. oktober)
Alle deltagere får tilsendt SMS og e-post med startnr. Første utsendelsen blir onsdag 11. oktober ettermiddag, og deretter blir det sendt ut fortløpende etter påmelding.  

Resultater:
Resultater vil foreligge her: Resultater EQTiming Resultatlisten viser nettotid. Alle startnummer har engangsbrikker, brikkene må ikke brettes! 

Tidsskjema:
Se her

Garderobe, dusj og toaletter:
Det er dusj og garderobe i på klubbhuset. Det er begrenset med plass, deltagere oppfordres til å møte fram ferdig skiftet. Det vil være HIBAS toaletter tilgjengelig for deltagere. Det er også toaletter på klubbhuset. 

Kafeteria:
Det er kafeteria på klubbhuset og salgsbod utenfor klubbhuset. 

Parkering:
Det gratis parkering ved offentlig utfartsparkering Østmarksetra og ved Haraløkka idrettsanlegg. Det er begrenset med plasser, vi oppfordrer til å benytte kollektivtransport. 
http://www.bif-friidrett.no/index.php/noklevann-rundt/parkering

Bagasjeoppbevaring
Bagasje kan leveres på anvist plass. Arrangøren påtar seg intet ansvar for verdisaker.

Premiering:
Medalje til alle når de kommer i mål. Premie til 3 beste totalt og klassevinnere på både 5 og 10 km. På 10 km er det bakkesprint i bakken fra Rustadsaga, premie til 3 beste totalt. Mer informasjon om premiering, klikk her

Stand og utstillere
Skullerud Sport Senter kommer.   

Tidligere vinnere
Klikk her

Reportasjer, bilder, video fra tidligere
Klikk her

Hermann 13.10.2023

Det er nå over 900 påmeldte.

Vi vil gjerne at flest mulig melder seg på før løpsdagen 15. oktober for å ha kontroll med tildeling av startnummer. Startkontingenten øker derfor på løpsdagen.

Gå til vår påmeldingsside, klikk her

Hermann 14.10.2022

Vi ønsker velkommen til den 41. utgaven av Nøklevann Rundt lørdag 15. oktober 2022.


Hermann 01.01.2022

Påmeldingen til Nøklevann Rundt lørdag 9. oktober 2021 er nå åpen.  Påmelding 2021

Regjeringen har på pressekonferanse fredag 24. september informert om at Norge i forbindelse med korona pandemien går over til en normal hverdag med økt beredskap - klikk her

Bøler IFs klubbhus på Haraløkka rehabiliteres i 2021, og vil være stengt for deltakere, det vil da ikke være tilbud om garderober og dusj. 

Ved påmelding innen lørdag 26. september kl. 2359 får man navn på startnummer. Frist for å bytte distanse mellom 5 km og 10 km er lørdag 26. september kl. 2359.

 

Hermann 24.09.2021

Vårt løp skal etter planen arrangeres den 10. oktober 2020. 

Vi har nå fått tillatelse av Bymiljøetaten til å arrangere Nøklevann Rundt 10 km så lenge gjeldende smittevernregler hva gjelder arrangementer, samlinger og aktiviteter, som er utarbeidet av Folkehelseinstituttet (https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/rad-og-informasjon-til-andre-sektorer-og-yrkesgrupper/anbefalinger-ved--store-arrangementer-knyttet-til-koronasmitte-i-norge/) samt Friidrettsforbundets retningslinjer ved gjennomføring av mosjonsløp (https://www.friidrett.no/nyheter/nfifs-retningslinjer-for-mosjonslop-under-koronasituasjonen/) følges.

Hvis disse retningslinjene endres eller oppdateres før 10. oktober, må arrangementsplanen justeres iht dette.

Påmelding her, kun få plasser  klikk her.  Se oversikt over påmeldte her:  
 
Vår arrangementsplan er vist under tidsskjema, klikk her.

Barneløpet og 5 km avlyses. 10 km arrangeres med forbehold om endringer i myndighetenes retningslinjer.

Det vil bli to grupper hver på inntil 170 deltakere.  I tråd med helsemyndighetenes veileder for idrettsaktivitet inkluderer dette deltakere, tilskuere, foresatte, søsken og andre som er til stede. Ansatte eller oppdragstakere, dvs. f.eks. dommere og funksjonærer omfattes ikke. Nøklevann Rundt arrangeres på et idrettsanlegg, og det er utfordrende å holde deltakere under 200, når tilskuere, foresatte, søsken og andre inkluderes i dette tallet for hele idrettsanlegget.  

Helsedirektoratet legger ut informasjon her: https://helsenorge.no/koronavirus

Norges Friidrettsforbund legger ut informasjon her: https://www.friidrett.no/

For mosjonsløp gjelder følgende pr. 07.07.2020: Klikk her  

Vi ber alle deltagere lese retningslinjer nøye før man melder seg på. 

Punkt 5 og 7 er gjengitt nedenfor (det er viktig å huske på at retningslinjene baserer seg på at tillatt gruppestørrelse nå er inntil 200 personer):

5. Spesielle smittevernstiltak for mosjonsløp:
a) Arrangement kan avvikles på offentlig sted med inntil 25 deltakere i heat, under forutsetning av at det er oppnevnt smittevernsansvarlig (se punkt 6). Antall deltakere som starter samlet i heat må ses opp mot areal for startområdet, samt løypas bredde/plassmulighet. Det skal unngås fysisk kontakt mellom løperne og 1-meteravstanden gjelder for hele arrangementet.
b) Arrangementet kan avvikles med maksimalt 8 heat av 25 personer, som utgjør totalt 200 deltakere. Disse 8 heatene med totalt 200 personer defineres som én gruppe. Arrangøren vurderer selv avstand mellom heatene, der man skal sikre at 1-meteravstanden kan opprettholdes gjennom hele arrangementet og at maksimalt 200 personer er samlet til enhver tid.
c) Arrangøren kan sette opp flere grupper av total 200 deltakere (flere del-arrangement) forutsatt at det aldri er samlet mer enn 200 personer på arrangementet. Arrangøren har da ansvar for at avstanden mellom gruppene er tilpasset for å sikre dette. Faktorer som må hensyntas: Er det start og mål på samme sted eller ulik start og målområde? Varighet/lengde for løpet. Er retur fra målområdet annen trase enn løypa?
d) Det oppfordres til at arrangøren innhenter estimerte sluttider/bestenoteringer for å kunne seede heatene slik at de antatt beste starter først.
e) Intervallstart med 1 deltaker pr starttidspunkt er også tillat forutsatt at 1 metergrensen overholdes, samt at det maksimalt er samlet 200 personer.
f) For arrangementer som legger opp til flere heat og grupper, skal deltakerne motta informasjon om oppmøtetid og starttid.
g) Arrangøren skal utarbeide områdekart for startområdet, der det merkes for plasstildeling (se figur A som eksempel).
h) Se punkt 7 for arrangementstyper med anbefaling på heat/grupper/avstander.
i) Løypen som benyttes må være av en slik utforming at man sikrer seg mot opphoping av mennesker i løypa; for eksempel unngå smal sti.
j) Det skal settes ut desinfiserende middel både ved start- og målområde.
k) Ved målgang anbefales det å sette opp sluser for deltakerlogistikk, slik at deltakerne blir ledet til ulike områder av arenaen og må så umiddelbart forlate stedet.
l) Sekretariat for utlevering av startnummer skal tilrettelegges slik at 1-metergrensen kan overholdes. Sikkerhetsnåler til startnummer skal klargjøres av arrangør på forhånd, og disse deles ut sammen med startnummer. Startnummer skal være av typen engangsstartnummer.
m) Fysiske medalje- og eller premieutdelinger skal unngås.
n) Langesoner (både mat og drikke) er forbudt, men unntak for flaskevann som kan deles ut til deltakere av en ansvarlig person som bruker engangshansker.

7. Arrangementstyper - anbefalinger
a. Løp på vei med ulik start og målområde:
Mulighet for start med flere grupper. Arrangøren vurderer avstander.
b. Løp på vei med samme start og målområde:
Mulighet for start med flere grupper, men avstanden mellom gruppene må være stor nok til å sikre at en gruppe som kommer til mål ikke er samlet med en ny gruppe som skal starte.

Hermann 19.09.2020

Informasjonen for Nøklevann Rundt 10. oktober oppdateres kontinuerlig framover. Se også informasjon i menypunkter på venstre side!

Påmelding
Påmelding åpner om kort tid via EQTiming, https://signup.eqtiming.no/?lang=norwegian&Event=noklevann og vil være åpen helt fram til startnummerutdelingen stenger kl. 1330 løpsdagen og vi oppfordrer til å melde på via EQTiming (debetkort, Vipps, faktura til e-post) på forhånd via PC, mobil eller nettbrett. Ved påmelding vil man umiddelbart få påmeldingsbekreftelse på e-post. 

Sted for løpet:

Haraløkka idrettsanlegg, Bøler i Oslo. Reise til Haraløkka:
http://www.bif-friidrett.no/index.php/noklevann-rundt/reise-til-boler-haralokka

Løyper:
Lang løype ble forlenget i 2019 til 10 km i forbindelse med etablering av Friplassen og blir beholdt i 2020. Det er lagt ut nytt løypekart, video, høydeprofil og gpx-fil. Løypekart, høydeprofil og videoer:
http://www.bif-friidrett.no/index.php/noklevann-rundt/loypetrase-2

Løypemerking:
Lang løype 10 km er merket med Norgesbånd (rød, hvit, blå). 5 km er merket med blå merkebånd. Barneløpet er merket med ballonger. Det er merking for hver km, og de siste 500 meter er nedtelling for hver 100 meter. Det vil være følgesyklister foran teten i alle løyper. Se også løypekart og videoer.

Drikkestasjon:
Det er drikkestasjon etter 5.3 km i lang løype 10 km, og ved mål i alle klasser. Det er servering av saft og vann.

Sekretariat med mulighet for påmelding løpsdagen 10. okt:
Åpner kl. 1100. Sekretariatet er i kafeteria, 2. etasje klubbhuset. Her kan du gjøre endringer i påmelding. Skal du etteranmelde deg kan dette gjøres i sekretariatet, men vi anbefaler sterkt at dette gjøres via PC, mobil eller nettbrett og så gå direkte til startnummerutdelingen.

Startnummerutdeling Oslo Sportslager 8. og 9. oktober:
Torsdag 8. oktober kl. 1500-1900 og fredag 9. oktober kl. 1500-1800. Det er startnummerutdeling i løpsavdelingen i 2. etasje. Alle påmeldte til Nøklevann Rundt får 25% rabatt på løpesko og løpsbekledning hele uke 41, 5. - 10. oktober. Vis fram e-post eller SMS på mobil, eller noter startnummer. Alle påmeldte får tilsendt e-post med startnummer og startkort på SMS fra onsdag 7. oktober. Deretter blir e-post med startnummer tilsendt fortløpende etter påmelding. Oversikt over påmeldte og startnummer: klikk her

Startnummerutdeling Haraløkka 10. oktober:
I teltet foran klubbhuset, til 5 km kl. 1100-1230, til 10 km kl. 1100-1330, og til barneløpet kl. 1100-1215. Det blir ikke hengt opp startlister på papir. Vis fram e-post eller SMS på mobil, eller noter startnummer. Alle påmeldte får tilsendt e-post med startnummer og startkort på SMS fra onsdag 7. oktober. Husk derfor startnummer. Startnummer blir tilsendt alle deltagere på e-post eller SMS. Oversikt over påmeldte og startnummer, klikk her 

Startlister:
Klikk her
Alle deltagere får tilsendt e-post med startnummer fortløpende fra onsdag 7. oktober og kan vise den fram ved startnummerutdelingen. Startnummer fremkommer også på påmeldingsbekreftelsen på e-post ved påmelding etter 20. september.

Resultater:
Resultater vil foreligge her: https://live.eqtiming.com/52781# Resultatlisten viser nettotid. Alle startnummer (ikke barneløpet) har brikker, brikkene må ikke brettes! Yngste klasse på 5 km (7-10 år) rangeres kun alfabetisk. Det er også egne resultater for bakkesprinten ved Rustadsaga.

Tidsskjema:
Se her

Garderobe, dusj og toaletter:
Dusj og garderobe på klubbhuset ved start. Det er begrenset med garderober så vi anbefaler at man skifter hjemme. Det vil være 14 utleietoaletter som står ved klubbhuset, og toaletter i 1. og 2. etasje på klubbhuset.

Kafeteria:
Det er åpen kafeteria i 2. etasje på klubbhuset og salgsbord utenfor klubbhuset. Det er salg av pølser, pizzasnurrer, smoothie, vafler, kaker, mineralvann og kaffe, størst utvalg i kafeteria. Det er kun kontanter eller Vipps i kafeteriaen.

Parkering:
Følg anvisninger fra løypevaktene. Det er opprettet 46 kommunale elbil plasser på Haraløkka med takstgruppenr. 3054 og sone blå, for å benytte disse plassene må man lade. Øvrige plasser på Haraløkka er gratis, men det er altså betydelig mindre kapasitet for bensin- og dieselbiler på Haraløkka. Det er gratis parkering ved Østmarksetra, ved Ulsrud videregående skole og grusbanen ved Bøler skole, og i skolegården ved Bøler skole. Vær ute i god tid. 
http://www.bif-friidrett.no/index.php/noklevann-rundt/parkering

Bagasjeoppbevaring
Bagasje kan leveres i på anvist plass. Arrangøren påtar seg intet ansvar for verdisaker.

Premiering:
Alle får medaljer når de kommer i mål. Premie til 3 beste totalt og klassevinnere på 5 km og 10 km. Mer informasjon om premiering, klikk her

Stand og utstillere
Det vil være stand fra Skullerud Sport Senter og Kondis

Tidligere vinnere
Klikk her

Reportasjer, bilder, video fra tidligere
Klikk her

Hermann 25.02.2020
Vi har nå passert 800 deltagere. Fristen for å få fornavn på startnummer er påmelding innen 24. september kl. 2359.

Påmeldte som ønsker å gjøre endring i navn, distanse eller pulje må gjøre dette innen denne fristen ellers vil det stå feil på startnummer.

Sjekk din påmelding her: https://live.eqtiming.com/47830#Contestants

Endringer gjøres ved å benytte Min side hos EQTiming. https://signup.eqtiming.no/account?login&Event=noklevann

Kjøp og salg. Det er mulig å kjøpe og selge plass. Gebyret for dette er kr. 60 fram til 24. september. Fra 25. september øker gebyret til kr. 100. https://signup.eqtiming.no/Kjopt-overtatt-plass/g400?Event=noklevann

Hermann 22.09.2019
Startkontingenten øker 16. september for de som er 18 år og eldre. Meld deg på nå før startkontingenten øker. 

Påmelding gjøres her: Påmelding 2019  

Det er i høst anleggsarbeider på Haraløkka, og løpstraséne må legges noe om. Vi har endret lang trasé noe etter start slik at den blir forlenget til 10 km. Det kan bli noen små endringer på 5 km og barneløpet.
Hermann 12.09.2019
Her er over 600 nye bilder fra start og mål. Klikk her

Foto ved Per Inge Østmoen
Hermann 22.11.2018
Vi har lagt ut nok et bildegalleri, fra området ved klubbhuset, fra start og innkomst, samt premiepallene (Klikk her). Bilder ved Per Inge Østmoen. Her kommer flere bilder utover i den kommende uken. 

Kondis har også en reportasje fra Nøklevann Rundt, og den er her (Klikk her).
Hermann 16.10.2018

I klassen for menn er Anders Nøstdahl Gløersen påmeldt, han har vunnet 3 ganger tidligere. Andre sterke løpere er Marius Skeide Ruth, Mathias Moen, Iver Tildheim Andersen, Tor Olav Nesheim Hægeland og Inge Hasund. Rustad IL har flere unge løpere som Trym Olafsen og Joakim Eriksrud Karlsen.

I kvinneklassen er Jessica Gunnarsson favoritt, hun har vunnet 5 ganger tidligere. Sterke utfordrere er to unge løpere; Pernille Karlsen Antonsen og Lina Eikenes Hvamstad.


Hermann 12.10.2018
Vi har nå passert 1300 påmeldte, har du ikke meldt deg på?

Påmelding kan gjøres her:
Hermann 12.10.2018
Startkontingenten øker 16. september. Meld deg på her:
Hermann 14.09.2018
Det er nå over 510 påmeldte til Nøklevann Rundt. 

Her kan du se hvem som er påmeldt: klikk her
Hermann 11.09.2018
Påmeldingen øker og fredag kveld har vi passert 1000 påmeldte. Vi oppfordrer til å benytte påmelding hos EQTiming før man kommer til Haraløkka. Påmeldingen vil være åpen helt fram til startnummerutdelingen stenger kl. 1330. Påmelding kan gjøres med PC, mobil eller nettbrett: http://signup.eqtiming.no/?Event=Nokkelvann

Ved online påmelding hos EQTiming kan man velge mellom faktura, debetkort, Vipps eller MobilePay. Ved påmelding vil man få tildelt et startnummer og få e-post med startnummer og kan gå rett til startnummerutdelingen på Haraløkka kl. 1100-1330. 

Hvis du ikke har mulighet til å gjøre påmelding på nett før du kommer til Haraløkka, så kan påmelding registreres på Haraløkka i sekretariatet i kafeteriaen, 2. etasje klubbhuset. Faktura er eneste betalingsmulighet. Her vil det kunne bli kø, påmelding anbefales derfor på forhånd. Ved påmelding i kafeteriaen vil man få tildelt et startnummer og man henter startnummeret ved startnummerutdelingen utenfor klubbhuset.

Startkontingenten øker fra lørdag kl. 0000. Klikk mer for å lese mer.
[Mer]
Hermann 13.10.2017


Sted for løpet:

Haraløkka idrettsanlegg, Bøler i Oslo. Reise til Haraløkka:
http://www.bif-friidrett.no/index.php/noklevann-rundt/reise-til-boler-haralokka

Løyper:
Løypekart, høydeprofil og videoer:
http://www.bif-friidrett.no/index.php/noklevann-rundt/loypetrase-2

Løypemerking:
Lang løype 9.70 km er merket med Norgesbånd (rød, hvit, blå). 5 km er merket med blå merkebånd. Barneløpet er merket med ballonger. Det er merking for hver km, og de siste 500 meter er nedtelling for hver 100 meter. Det vil være følgesyklister foran teten i alle løyper. Se også løypekart og videoer.

Drikkestasjon:
Det er drikkestasjon etter 5 km i lang løype 9.70 km, og ved mål i alle klasser. Det er servering av saft og vann.

Sekretariat med mulighet for påmelding løpsdagen 14.okt:
Åpner kl. 1100. Sekretariatet er i kafeteria, 2. etasje klubbhuset. Her kan du gjøre endringer i påmelding. Skal du etteranmelde deg gjøres dette i sekretariatet.  

Påmelding via EQTiming, http://signup.eqtiming.no/?Event=Nokkelvann vil være åpen helt fram til startnummerutdelingen stenger kl. 1330 løpsdagen og vi oppfordrer til å melde på via EQTiming (debetkort, Vipps, Mobile Pay, faktura) på forhånd via PC, mobil eller nettbrett slik at du kan gå rett til startnummerutdelingen ute i teltet foran klubbhuset.

Startnummerutdeling:
I teltet foran klubbhuset kl. 1100-1330. Det er sendt ut e-post med startnummer. Det blir ikke hengt opp startlister på papir. Husk derfor startnummer, eller man kan søke i startlisten her: http://live.eqtiming.no/35929#contestants

Startlister:
Klikk her

Resultater:
Resultater vil foreligge her: http://live.eqtiming.no/35929 Alle deltagere som har oppgitt mobilnr. vil få en SMS 2-4 minutter etter løpet med sitt resultat.  Resultatlisten viser nettotid. Alle startnummer (ikke barneløpet) har brikker, brikkene må ikke brettes! Yngste klasse på 5 km (7-11 år) rangeres kun alfabetisk. Det er også egne resultater for bakkesprinten ved Rustadsaga.

Tidsskjema:
Se her

Garderobe, dusj og toaletter:
Dusj og garderobe på klubbhuset ved start. Det er begrenset med garderober så vi anbefaler at man skifter hjemme. Det vil være 10 utleietoaletter som står til venstre for klubbhuset, og toaletter i 1. og 2. etasje på klubbhuset.

Kafeteria:
Det er åpen kafeteria i 2. etasje på klubbhuset og salgsbord utenfor klubbhuset. Det er salg av pølser, smoothie, vafler, kaker, mineralvann og kaffe, størst utvalg i kafeteria. Det er kortterminal for debetkort og mulighet for å betale med Vipps.

Parkering:
Følg anvisninger fra løypevaktene. Det er gratis parkering på Haraløkka, ved Østmarksetra, ved Ulsrud videregående skole og grusbanen ved Bøler skole, og i skolegården ved Bøler skole. Vær ute i god tid.
http://www.bif-friidrett.no/index.php/noklevann-rundt/parkering

Bagasjeoppbevaring
Bagasje kan leveres i telt for startnummerutdeling etter at startnummerutdeling er stengt ca. kl. 1330. Arrangøren påtar seg intet ansvar for verdisaker.

Premiering:
Alle får medaljer når de kommer i mål. Premie til 3 beste totalt og klassevinnere på 9.70 km. Premie til 5 beste totalt på 5 km, klikk her

Tidligere vinnere
Klikk her

Reportasjer, bilder, video fra tidligere
Klikk her

Hermann 13.10.2017
Alle påmeldte til Nøklevann Rundt får 25% rabatt på løpesko og løpsbekledning i 2. etasje hos Oslo Sportslager, Torggata 20 i Oslo sentrum, i uke 41 (9.okt-14.okt). Meld deg på her, og du kan gå rett på startnummerutdelingen. Startnummerutdeling hos Oslo Sportslager torsdag 12.okt og fredag 13.okt, begge dager kl. 1600-1800. Det er ikke påmelding hos Oslo Sportslager.

Det er startnummerutdeling på Haraløkka løpsdagen 14. okt kl. 1100-1330 og etteranmelding på Haraløkka løpsdagen kl. 1100-1300.
Hermann 07.10.2017

Vi inviterer til gjennomløping av Nøklevann Rundt traséen 9.7 km. Det blir onsdag 27. september kl. 1800 med start på Haraløkka idrettsanlegg, foran klubbhuset til Bøler IF på samme sted som løpsdagen 14. oktober. Det blir rolig joggetur og vi deler inn i grupper slik at alle kan finne sitt tempo å løpe i.

Det er gratis og åpent for alle, også de som ikke er påmeldt til Nøklevann Rundt.

Velkommen!

Hermann 22.09.2017

Sist vinter ble Korketrekkern reparert, og det er nå trygt å løpe både over og under brua. Vi går derfor tilbake til den opprinnelige traséen og løper over og under brua.

Se bildene til Per Inge Østmoen, klikk her

Hermann 06.09.2017
I årets løp vil vi løpe original trasé i Korketrekkern. Kondis har kontrollmålt traséen og lengden er 9,70 km. 

Videoene med gjennomgang av både lang og kort løype er nå revidert og finnes her
Hermann 15.08.2017
Startlistene er publisert her
Hermann 13.10.2016
Vi har mottatt 80 bilder fra Jim Harald Olsby. Takk for bildene. Klikk her for å se bildene.
Bildene er tatt like etter start og like før mål på 9.63 km.
Hermann 24.10.2015

Resultatene for Nøklevann 2015 foreligger på ToppTids sider her

Resultatene for listene overall og kjønn viser rangering etter bruttotider. Rangering etter bruttotider benyttes for å kåre de beste totalt på 5 km og 9.63 km

Resultatene for klasser viser nettotider. Det er nettotider som gjelder ved kåring av klassevinnere.

Bruttotid (guntime) er tiden fra startskudd til man passerer målstreken, nettotid (chiptime) er tiden fra man passerer startstreken til man passerer målstreken.

Det er ingen rangering på 5 km i klasse 7-11 år, kun alfabetisk.

Resultater også i pdf inkl. bakkespurt. Klassevis Kjønn

Hermann 12.10.2015

Det er startnummerutdeling på Haraløkka lørdag 10.10 kl. 1100-1315.

Alle som var påmeldt innen kl. 1430 torsdag 7.10 har fått et startkort på e-post og kan hente startnummer hos Oslo Sportslager. De som er forhåndspåmeldt innen kl. 1200 fredag 9.10 og som mottar et startkort på e-post kan også hente startnummer hos Oslo Sportslager.

Startnummerutdelingen hos Oslo Sportslager, Torggata 20, er torsdag 8.10 og fredag 9.10, begge dager kl. 1600-1800 i løpeskoavdelingen i 2. etasje. Alle forhåndspåmeldte får 25% rabatt på løpesko og løpsbekledning hos Oslo Sportslager i uke 41.

Hermann 09.10.2015

Startlister for Nøklevann Rundt er nå publisert hos ToppTid. Klikk her

Legge merke til at 5 km klasse 7-11 år er i en egen klasse kalt 5 km barn.

Startlisten ble laget i dag onsdag 7.10 kl. 1430, og de som er påmeldt før kl. 1430 kan om de ønsker hente startnummer hos Oslo Sportslager torsdag 8.10 og fredag 9.10, begge dager kl. 1600-1800. Det er ikke etteranmelding hos Oslo Sportslager. De som meldte seg på etter kl. 1430 i dag må hente startnummer på Haraløkka på lørdag kl. 1100-1315.

Hermann 07.10.2015

Påmeldingsfrist for å få fornavn på startnummer på 5 km og 9.63 km er 29. september kl. 1800. De som ønsker å rette opp feil i navn må gjøre dette innen samme frist.

Hermann 22.09.2015
Det var tilsammen 1086 på 5 km og 10 km som fullførte Nøklevann Rundt, og fjorårets rekord på 956 løpere ble klart slått.
Hermann 11.10.2014

Startlistene er oppdatert fredag kl. 1230 for de som er påmeldt innen online etteranmelding stengte torsdag 11.10 kl. 2359.

Klikk her for å komme til siden med linker til startlister.

Her finner man lister sortert på ulike måter, inkludert en liste sortert etter antatt sluttid.

Blant de sterkeste løperne på 10-kilometeren finner vi mange kjente skinavn med tilhørighet til Østmarka, blant andre Anders Gløersen (avbildet fra sitt rekordløp i Ulsrudvann rundt 15.08), Kjetil Hagtvedt Dammen og Steffen Sæterhagen Paulsen. Det blir spennende å se hvordan disse vil hevde seg mot Øystein Mørk, som i fjor løp på 34.09 og ble nr. 3 totalt, på plassen foran Sæterhagen Paulsen. I skiktet bak disse forventes den lovende unggutten Jonas Kolderup Lund å gi Inge Hasund - som har prestert meget bra i Ulsrudvann Rundt i år - og de formsterke ringrevene Jon Olsen og Arild Hagesveen kamp.

I dameklassen blir det spennende å se hvordan ungjenta Lina Eikenes Hvamstad vil hevde seg mot Ley Muller, som i fjor ble nr. 2 og da løp på 38.57.

Fjorårets resultater kan studeres fra vår unike løpsdatabase, hvorfra man kan klikke på hvert enkelt navn og se vedkommendes løpshistorikk i Bøler IF Friidretts arrangementer.

Trond Olav 10.10.2013
Det er startnummerutdeling løpsdagen 12.10 på Haraløkka i telt foran klubbhuset for de som er forhåndspåmeldt, åpent kl. 1100-1330.

Nytt i år er at det også er mulig å hente startnummer hos Løplabbet i Pilestredet 7 torsdag 10.10 og fredag 11.10 kl. 1000 - 1800. Startnummerutdeling hos Løplabbet er for alle som er påmeldt før onsdag 9.10 kl. 2200!

Alle som henter startnummer i butikken i Pilestredet 7 får et rabattkort pålydende 20%, som kan brukes på ett salg innen én uke etter løpet. Alle som henter startnummer i Pilestredet 7 får et spesialtilbud på utvalgte klær eller sko. Dette tilbudet gjelder kun dagen(e) startnummer hentes.

Det er ikke etteranmelding hos Løplabbet.

Det er mulighet for etteranmelding via onlinepåmelding på nett fram til torsdag kl. 2359 og på løpsdagen på Haraløkka i telt foran klubbhuset fra kl. 1100 - 1300. Det er begrenset med antall plasser. Det vil være mulighet for betaling med kort ved etteranmelding.
Hermann 07.10.2013
Det er lagd video som viser trasé for lang og kort løype. Videoene finner du her: http://www.bif-friidrett.no/index.php/noklevann-rundt/loypetrase-2
Hermann 04.10.2013

Etter Nøklevann Rundt i fjor ble det sendt ut en spørreundersøkelse på e-post til alle deltagere som var påmeldt i årene 2009-2012. Det er trukket ut syv vinnere som får fri deltagelse i Nøklevann Rundt 2013.

[Mer]
Hermann 01.06.2013
Flott vær i Oslo dagen før dagen. Her er noen bilder fra i dag [Mer]
Hermann 05.10.2012
De første startlistene er klare

Haraløkka er prydet i høstfarger, og lørdagens værvarsel kunne ikke ha vært bedre, med sol fra skyfri himmel og den perfekte løpstemperaturen 11 grader. Det går mot en solid deltagerrekord. Online-påmeldingen er nå er stengt, men det er åpent for etteranmelding fram til kl. 13.

Startlistene over dem som hadde meldt seg på innen torsdag kveld (pdf-format):

Startliste ordet alfabetisk etter fornavn

Startliste ordnet alfabetisk etter etternavn

Startliste ordnet etter kjønn, klasse og etternavn

Startliste etter startnummer (der de presumtivt raskeste har lave nummer)

Deltagere som har løpt før gjøres oppmerksom på at det blir visse justeringer av løypetraséen i år! Detaljer om dette finner du under "Mer".

[Mer]
Trond Olav 05.10.2012

Nøklevann Rundt er både et mosjonsarrangement med fokus på folkelig løpsglede, men er også en krevende konkurranse der gjennomtrente utøvere kjemper om sterke tider og plasseringer.

Storfavoritt i år er Rune Fenne fra Vidar, som løp årets Oslo Halvmaraton på 1.07.39, og var med det nærmere 2 minutter foran Bølers storløper Øystein Mørk, som der kom i mål på 1.09.36. Disse to utøverne (bildet) er på papiret feltets to klart sterkeste, og har møtt hverandre mange ganger før.

I dameklassen ligger det an til å bli en tøff duell mellom den tidligere eliteutøveren Gunhild Halle, som fremdeles holder seg i form, og meget løpssterke Inger Liv Bjerkreim Nilsen, som bl.a. leverte en imponerende prestasjon i fjorårets Nordmarkstraver'n.

[Mer]
Trond Olav 05.10.2012
Onlinepåmelding er nå stengt. Det var 689 påmeldt tilsammen på alle distanser og med 524 på 10 km, 121 på 5 km og 44 på barneløpet. I fjor var det 599 forhåndspåmeldte. Der er dermed gode muligheter for deltagerrekord.

Etteranmelding lørdag kl. 1130 - 1300 på Haraløkka ved klubbhuset til Bøler, kun kontant betaling. Forhåndspåmeldte kan hente startnr. kl. 1130-1330.
Hermann 05.10.2012

Det vil bli svært fullt på parkeringsplassen på Haraløkka. Vi anbefaler også parkeringsplassen ved Østmarksetra.

Hermann 04.10.2012
Etteranmelding er åpen kl. 1130-1300. Kun kontant betaling

Startnummerutdeling for forhåndspåmeldte er åpen kl. 1130-1330, sjekk ditt startnr. på opphengte lister før du går til startnummerutdeling.

Påmelding til Trim gjøres ved etteranmeldingen, start når du vil mellom kl. 1200 og 1400, man må være i mål før kl. 1530.
Hermann 04.10.2012
Ved påmeldingsfristens utløp ved midnatt var det 619 påmeldte. Nå er online etteranmelding åpen fram til torsdag 4.10 kl. 2200. Benytt onlinepåmelding så unngår du kø ved etteranmeldingen på lørdag ved klubbhuset. Etteranmeldingen lørdag kl. 1130-1300.

Startkontingent for 5 og 10 km er nå kr. 300.
Hermann 03.10.2012
Basert på antatt slutt-tid er dette de sterkeste menn på årets 10 km:
Rune Fenne (Privat), Sven Kilander (SK Vidar), Per Erik Monsrud (Oppstad IL) og Øystein Mørk (Bøler IF Friidrett).
De sterkeste kvinner er Benedicte Bakke (Heming), Marit Haslie (Drøbak Frogn), Tove Andersen (Rustad IL), Heidi Pharo (Løplabbet), Hanne Kristiansen-Haugland (Sk Vidar/Trasoppgrenda IL), Maren Nordstad Johansen (FIK Orion), Therese Engen (Rustad IL)
Hermann 02.10.2012

Når det er en dag igjen til ordinær påmeldingsfrist går ut tirsdag 2.10 kl. 2359, så er det påmeldt 554 deltagere, 428 på 10 km, 94 på 5 km og 32 på barneløpet. Det er 163 flere enn på samme dag i fjor.

Etteranmelding på nettet er mulig onsdag og fram til torsdag kl. 2200 mot et gebyr på kr. 25.

Hermann 02.10.2012
Det er nå påmeldt 387 til årets Nøklevann Rundt, på samme tid i fjor var det påmeldt 261.
Hermann 26.09.2012
ToppTid AS er valgt til tidtaking i år. Det er engangsbrikker festet på startnummer, og man kan bestille resultater til mobiltelefon. Etter målgang vises også tiden på en LCD-skjerm ved å taste inn startnummer.
Hermann 26.09.2012
Vi har nå 292 påmeldte. Spar penger, meld deg på innen 15. september kl. 2359. Startkontingent for 5 og 10 km øker med 25 kroner den 16. september. Les mer her
Hermann 14.09.2012

Vi har allerede passert 20 påmeldte til Nøklevann Rundt. Husk å legge til landskode foran mobilnummer om du ønsker resultat på mobil, det er flere som har glemt dette.

Hermann 27.05.2012
Nøklevann Rundt 2012
Påmeldingen til Nøklevann Rundt er nå åpen. Av nyheter i år er at vi har valgt ToppTid til tidtaking og det er mulig å bestille resultat via SMS for 5km og 10 km. Legg merke til at startkontingenten vil gradvis øke utover høsten.

Velkommen til årets Nøklevann Rundt lørdag 6. oktober.
Hermann 20.05.2012